Hračka Pohádkový kamínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
612
20.4.12 08:35

hračka-Pohádkový kamínek

Ahoj maminky,chtěla bych synkovi (3 roky) koupit k narozeninám Pohádkový kamínek. www.pohadkovykaminek.cz Máte ho někdo,jak jste s hračkou spokojeni?Přece jen to není levná záležitost.Píší,že je vhodný od 18 měsíců,není pro tříleťáka už zbytečný?Moc děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
20.4.12 09:02

ahoj, já bych řekla že pro tříleťáka je právě akorát. Kupovala jsem ho malé (2,5) a u přímně si moc nedovedu představit, co s tím může dělat 18měsíční dítě. Je to pěkná hračka, jen naše si moc s hračkama nehraje, tak je teď kamínek trochu opuštěný. Ale naučila se z něj spoustu písniček a říkanek. Jsem docela zírala když si za dva dny už zívala šla Nanynka do zelí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.4.12 09:30

Jééééé, to je hezký. A hnusně drahý :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.4.12 09:30

@Vera111 A malá už to umí ovládat? A jak dlouho to vydrží nabité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.4.12 09:58
@jenny.fields píše:
@Vera111 A malá už to umí ovládat? A jak dlouho to vydrží nabité?

no umí tak napůl. Ví co zmáčknout aby si něco pustila a tak. Jen to menu bych řekla že zvládá více méně náhodně. S dotykáčem jí to jde líp :mrgreen: To není problém vlézt mi v mobilu do galerie, najít si fotky, videa, je na to zvyklá. Čudlíky jsou složitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.4.12 09:59

jo a nabité to vydrží docela dlouho. Záleží teda na frekvenci hraní, ale připadá mi že to vydrží vážně dlouho. Jako určitě to není po hodině vybité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
20.4.12 13:41
@Vera111 píše:
ahoj, já bych řekla že pro tříleťáka je právě akorát. Kupovala jsem ho malé (2,5) a u přímně si moc nedovedu představit, co s tím může dělat 18měsíční dítě. Je to pěkná hračka, jen naše si moc s hračkama nehraje, tak je teď kamínek trochu opuštěný. Ale naučila se z něj spoustu písniček a říkanek. Jsem docela zírala když si za dva dny už zívala šla Nanynka do zelí :mrgreen:

Já si to myslela,že by to bylo vhodné pro starší děti než pro ty 18-ti měsíční.A chci se ještě zeptat je to jednoduché tam nahrávat další pohádky atd.?Jsem totiž počítačový antitalent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.4.12 14:42
@Gloci píše:
Já si to myslela,že by to bylo vhodné pro starší děti než pro ty 18-ti měsíční.A chci se ještě zeptat je to jednoduché tam nahrávat další pohádky atd.?Jsem totiž počítačový antitalent.

teď jsem zkoušela tam něco prvně nahrát, ale prostě mi to nejde :nevim: A to bych řekla, že jsem docela zdatná. Ale na téma Kamínek jsem dříve zakládala diskusi a holky tam pak psaly, že nahrávají. Už jsem tam napsala dotaz, tak uvidím. Kdyby ses na tu diskusi chtěla mrknout, tak je tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
20.4.12 15:00

Díky,pročtu si to.Snad někdo poradí jak stahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
22.4.12 09:58
@Vera111 píše:
teď jsem zkoušela tam něco prvně nahrát, ale prostě mi to nejde :nevim: A to bych řekla, že jsem docela zdatná. Ale na téma Kamínek jsem dříve zakládala diskusi a holky tam pak psaly, že nahrávají. Už jsem tam napsala dotaz, tak uvidím. Kdyby ses na tu diskusi chtěla mrknout, tak je tady

Tak škoda,že nikdo neporadil.Jsem rozhodnutá ho koupit a budu muset asi někoho poprosit aby mě s tím pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.4.12 16:35

v tom bude nějaká banalita, já jsem jen líná o tom přemýšlet a řešit to :oops: Ale určitě to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí