Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,chtěla bych synkovi (3 roky) koupit k narozeninám Pohádkový kamínek. www.pohadkovykaminek.cz Máte ho někdo,jak jste s hračkou spokojeni?Přece jen to není levná záležitost.Píší,že je vhodný od 18 měsíců,není pro tříleťáka už zbytečný?Moc děkuji za vaše názory.
ahoj, já bych řekla že pro tříleťáka je právě akorát. Kupovala jsem ho malé (2,5) a u přímně si moc nedovedu představit, co s tím může dělat 18měsíční dítě. Je to pěkná hračka, jen naše si moc s hračkama nehraje, tak je teď kamínek trochu opuštěný. Ale naučila se z něj spoustu písniček a říkanek. Jsem docela zírala když si za dva dny už zívala šla Nanynka do zelí ![]()
@Vera111 A malá už to umí ovládat? A jak dlouho to vydrží nabité?
@jenny.fields píše:
@Vera111 A malá už to umí ovládat? A jak dlouho to vydrží nabité?
no umí tak napůl. Ví co zmáčknout aby si něco pustila a tak. Jen to menu bych řekla že zvládá více méně náhodně. S dotykáčem jí to jde líp
To není problém vlézt mi v mobilu do galerie, najít si fotky, videa, je na to zvyklá. Čudlíky jsou složitější
jo a nabité to vydrží docela dlouho. Záleží teda na frekvenci hraní, ale připadá mi že to vydrží vážně dlouho. Jako určitě to není po hodině vybité
@Vera111 píše:
ahoj, já bych řekla že pro tříleťáka je právě akorát. Kupovala jsem ho malé (2,5) a u přímně si moc nedovedu představit, co s tím může dělat 18měsíční dítě. Je to pěkná hračka, jen naše si moc s hračkama nehraje, tak je teď kamínek trochu opuštěný. Ale naučila se z něj spoustu písniček a říkanek. Jsem docela zírala když si za dva dny už zívala šla Nanynka do zelí
Já si to myslela,že by to bylo vhodné pro starší děti než pro ty 18-ti měsíční.A chci se ještě zeptat je to jednoduché tam nahrávat další pohádky atd.?Jsem totiž počítačový antitalent.
@Gloci píše:
Já si to myslela,že by to bylo vhodné pro starší děti než pro ty 18-ti měsíční.A chci se ještě zeptat je to jednoduché tam nahrávat další pohádky atd.?Jsem totiž počítačový antitalent.
teď jsem zkoušela tam něco prvně nahrát, ale prostě mi to nejde
A to bych řekla, že jsem docela zdatná. Ale na téma Kamínek jsem dříve zakládala diskusi a holky tam pak psaly, že nahrávají. Už jsem tam napsala dotaz, tak uvidím. Kdyby ses na tu diskusi chtěla mrknout, tak je tady
@Vera111 píše:
teď jsem zkoušela tam něco prvně nahrát, ale prostě mi to nejdeA to bych řekla, že jsem docela zdatná. Ale na téma Kamínek jsem dříve zakládala diskusi a holky tam pak psaly, že nahrávají. Už jsem tam napsala dotaz, tak uvidím. Kdyby ses na tu diskusi chtěla mrknout, tak je tady
Tak škoda,že nikdo neporadil.Jsem rozhodnutá ho koupit a budu muset asi někoho poprosit aby mě s tím pomohl.
v tom bude nějaká banalita, já jsem jen líná o tom přemýšlet a řešit to
Ale určitě to půjde.