Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli máte nějakou ověřenou hračku, která vydává bílý šum. Něco malého k postýlce nebo na zavěšení. Nechce se mi k miminku dávat počítač, televize nešumí a rádio úplně dobře také ne ![]()
Hracku neporadim, ale mam na telefonu aplikaci a poustim to z toho, kdyz mala spi tvrde, tak si telefon vezmu zpet. Pokud bys mela iphone aplikace se jmenuje My Noises.
@tina1979 Děkuji za radu, ale iphone, ani nic kam bych to stáhla nemám.
@evelin12 Da se stahnout na netu a pak poustet treba na cd, flashce na prehravaci, myslim ze ty stranky se jmenovaly Usinacek nebo tak neco. My nakonec stahli spis melodie, syn byl uz velkej a bilej sum nezabiral. Zrovna pred chvili nam na takovy drnkani usnul ![]()
My máme ovečku Ewan
Dá se zavěsit za ocas nebo jenom položit do postýlky. Má 3 různé šumy a 1 hudbu, tlukot srdce a může být červeně podsvícená.
@evelin12 píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli máte nějakou ověřenou hračku, která vydává bílý šum. Něco malého k postýlce nebo na zavěšení. Nechce se mi k miminku dávat počítač, televize nešumí a rádio úplně dobře také ne
zrovna mi tu šumí opice. je to zvuk deště, je o trošku hlubší než klasický bílý šum.
Toto je podobná hračka, dává se na postýlku.
http://sanami.eu/…p-sheep-p622
@evelin12 píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli máte nějakou ověřenou hračku, která vydává bílý šum. Něco malého k postýlce nebo na zavěšení. Nechce se mi k miminku dávat počítač, televize nešumí a rádio úplně dobře také ne