Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte již někdo doma mluvícího skřítka Storidoo?
Jsou děti spokojené?
Já koupila teď k vánocům. Mě se to moc líbí a věřím, že i děti budou nadšené ![]()
Ahoj, máme ho zatím ve skříni, přinese ho Ježíšek, ale myslím, že radost bude obrovská. Je opravdu pěkný. A nemusí se na něj mluvit, jen se mu mačkají uši, což je výhoda. Měli jsme Magic Jinna a tam byl problém, že často dítěti nerozuměl, takže ho to pak nebavilo
Dobry den.Mam krstniatka dvoch chlapcov. Jeden ma 3 roky a druhy ma 5rockov. Zvazujem darcek Storidoo a zaroven sa chcem spytat, ako dlho rozprava jednu rozpravku a kolko rozpravok rozprava? Dakujem velmi pekne ![]()
@simulienka9 Ahoj. Jak dlouho trvá jedna pohádka nevím, to jsme ještě nezkoušeli. Ale mají psáno, že umí vyprávět až 56 příběhů (v závislosti na tom, jaké pokračování si dítě zvolí.) 20 příběhů jde uložit do paměti a pouštět před spaním bez toho, aby dítě muselo mačkat uši. Jen leží a poslouchá
Holky, budu vám moc vděčná za recenzi po Vánocích, přeji vám, ať má dáreček úspěch. My plánujeme skřítka koupit na jaro k narozeninám synka. Tak dám pak na vaše rady…
Krásné Vánoce ![]()
@Voltiček Tak já hlásím, že u nás měl skřítek hrozný úspěch. Při rozbalování mu omylem stiskl nos, takže skřítek začal v balíčku mluvit, synek začal hystericky trhat
Mluví hezky, hlasitost akorát. Pohádky povídá hodně krátké, jednoduché. Malého moc baví, pouští si ho každou noc před spaním.