Tip na dárek pro skoro 4 letou?

462
30.11.15 12:13

Tip na darek pro skoro 4 letou - ?

Maminky poradite mi co na Vanoce? Mala ma uz skoro vse.. A polovina veci jen lezi.. Ted ji bavi malovat, stavebnice, a koleje s vlacky.

Nevyuzijeme. kuchynku obcas, kocarek a panenky vubec, kytara, zehlici prkno vubec.

Poradte co koupit, aby to jen nelezelo? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68993
30.11.15 12:19

Tak cokoli k malování (netuším, co už má, ale stojan, štětce, vodovky, velké balení kvalitních pastelek…), stavebnici (rozšíření k nějaké stávající nebo jiný typ, třeba magnetickou), doplňky a další koleje k vláčkům? Dcera dostane kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
30.11.15 12:20

Nějaká hra, knížky, kabelka, něco do vlasů, skicák, pastelky, fixy, omalovánky, sešity s úkoly. Nech ji napsat „dopis“ Ježíškovi. Moje chtěla knížku o princeznách, vílu a „střevíce“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.11.15 12:22

Ja vetsinou rozsiruju, co je bavi, takze deti dostavaji dalsi lego, duplo, doplnky k vlackodraze, treba tunely, prejezdy, mosty…
A treba ted jsem pro ctyrletaka objednala plysovyho Om noma, protoze to rad smazi na tabletu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
30.11.15 12:25
@Pipi 00 píše:
Nějaká hra, knížky, kabelka, něco do vlasů, skicák, pastelky, fixy, omalovánky, sešity s úkoly. Nech ji napsat „dopis“ Ježíškovi. Moje chtěla knížku o princeznách, vílu a „střevíce“. :-)

Snazili jsme se s ni o to bavit co by si prala treba co maji ve skolce a co by se ji libilo.. A ona bonbonky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.11.15 12:30
@Bibi239 píše:
Ja vetsinou rozsiruju, co je bavi, takze deti dostavaji dalsi lego, duplo, doplnky k vlackodraze, treba tunely, prejezdy, mosty…
A treba ted jsem pro ctyrletaka objednala plysovyho Om noma, protoze to rad smazi na tabletu :oops:
:mrgreen: Šmarja, co je Om nom? :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
30.11.15 12:31

Ahoj, klukovi bude teď pět, tak přemýšlím co jsme dávali loňi. On má ježíška a narozeniny po týdnu takže maso! Vláčky i lego máme, třeba ty vláčky jsou moc fajn, ale finančně náročné - a myslím si že už v tom mohlo zahučet tak 4000 celkově a zas tak moc si s tím nehraje :mrgreen:

• kupovala jsem pexeso, takové silnější s mašinkou tomášem a super, hrozně ho to teď baví a na rozdíl od papírového drží.
  • loni jsem mu dala knížku úkolů od 4 let a bavilo ho to hodně, samozřejmě s mojí pomocí

*osobně jsem hrozně spokojená s modelínou play-doh, jde dokoupit za pár korun kelímek, koupila jsem loni set zmrzlina a vyhrál si - cena je dobrá 199Kč, letos jsme koupili bláznivé účesy, byly dražší 420 kč, ale myslím že si vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
30.11.15 12:33

Jo, loni jsme dávali taky kolo (3.5 roku). Dcera tedy řekla, že ho nechtěla :roll:, ale už na něm jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
30.11.15 12:35

Ma 4 letou, a dostane kocarek, panenku-miminko, rada taky maluje tak ma doma uz od loni tabuli kreslici, pak ma rada poniky takze taky nejake dostane+ prislusentvi k nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
30.11.15 12:41
@katule9 píše:
Ma 4 letou, a dostane kocarek, panenku-miminko, rada taky maluje tak ma doma uz od loni tabuli kreslici, pak ma rada poniky takze taky nejake dostane+ prislusentvi k nim

Kreslici tabuli jsme zkiuseli loni.. Ale taky jen stoji :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
30.11.15 12:44

@moonulkaa u nas takhle zase stoji kuchynka..chvili to byla sranda ale po tadnu uz ji nebavila radsi vari semnou doopravdy :mrgreen: jinak dcera taky miluje auta z tech ma velkou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.11.15 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.11.15 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.11.15 13:12
@Bibi239 píše:
@Baba takova potvora zelena, co furt zere sladky, ;)

Jééé, toho blbouna zelenýho paří Knedla taky. Kdes co koupila? :)

Omlouvá mse zakladatelce za OT

A ať teda nejsem úplně OT, tak co razítka? Ta u nás frčí dost. Plastelína taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
30.11.15 13:12

K vláčkodráze jsou super tunely, výhybky, křížení tratí, houkající mašinka, pro čtyřletou už i mostní pilíře (mladší děti to většinou shazují a je to spíš k vzteku). Ze stavebnic jednoznačně Duplo. A skoro čtyřletou už by mohly bavit hry (Navlékej-nečekej, různé verze Člověče nezlob se, pexeso, domino, skvělé jsou Hádanky Dráčka Fráčka apod.). A modelína a různé formičky se taky vždycky hodí (akorát já bych nekupovala drahý set, ale spíš modelínu zvlášť a pár formiček a vytlačovátek taky zvlášť - my už i vyčlenili jeden lisovač česneku jen na modelínu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí