Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, na internetu jsou levnější a taky je tam toho víc. Moje zkušenosti jsou, že co jsem si na netu vyhlédla a v kamenném chtěla „osahat“,tak to tam vůbec nebylo.
Nevím, my tu máme jen obchod. Ale na webu píšou toto „Ceny v internetovém obchodě Pompo se mohou odlišovat od cen v ostatních prodejnách Pompo.“ takže bych na to nespoléhala.
Přímo jsem se na to ptala v prodejně - ceny mají jiné.
A ani nelze nic objednat přes internetový obchod a vyzvednout si to osobně na prodejně.
Milé maminky, nechci zakládat zbytečně novou diskusi. Sešly se nám dvě stejné sady lega, od jedné mám účtenku, je nerozbalená. Jde to vyměnit?
@elis_an3 Určitě to zkus. Podle mě je to celkem na prodavačce…
@elis_an3
to by neměl být problém. Peníze asi nevrátí, ale vyměnit za jiné zboří by to mělo normálka jít.
Týden není tak dlouho. Zkus zavolat do Pompa, když řeknou, že ne, zkusila bych jinou pobočku ![]()
Nevím jistě, jestli to bylo v Pompu nebo ve Sparkys, ale mamka před časem taky měnila hru, kterou dcera dostala k narozeninám dvakrát. Vybrala něco jiného, trochu dražšího, takže něco připlácela, ale jinak to prý nebyl problém. ![]()
@elis_an3 Nám takhle třeba v Alze vyměnili beze slova (zelenou krabici za růžovou). Myslím, že pokud nebudeš chtít peníze, byli by sami proti sobě, kdyby Tě nenechali vybrat něco jiného…
Tak my máme velice špatnou zkušenost s Pompem, nám nechtěli ani vyměnit a to byla věc 2 hodiny koupená, prodali nám rozlámanou postel, pěkně zabalenou aby jste se do ní ani na jukačku nedostali… ![]()
Ahoj, zajímalo by mě, zda některá nevíte jestli ceny v internetovém obchodě pompo jsou stejné jako v kamenném. Nikde jsem to tam nenašla..Mám pompo docela daleko, tak bych tam nechtěla jet zbytečně