Hračky a hry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
1.7.05 21:49

Hračky a hry

Ahoj,
taky si pro svého broučka vysníte třeba nějakou dřevěnou hračku a pak ji v obchodě prostě neseženete? Nebo máte tolik fantazie a tak šikovné ruce, že do hračkáren ani chodit nemusíte? :-) Dokážete vidět v obyčejných věcech každodenní potřeby stejně jako děti na co si vzpomenete? Šijete panenky? Vyřezáváte ze dřeva? Sem s nápady :!

Já se taky ráda podělím :-) Dianka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
157
1.7.05 21:52

Aha, tak jsem přišla s křížkem po funuse :lol: Nosím tohle téma v hlavě už několik dní, ale k založení jsem se dostala až teď, tak se tedy přesouvám na doskuzi již dnes založenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
3.7.05 09:12

Ahojte, ja som prestala behat po obchodoch a hladat hracky pre 17M dcerku. Zistila som totiz, ze aj tak sa mi s nimi velmi nehrala a najvaciu radost mame obe, ked si vytvarame sami hracky. Postaci nam cokolvek co doma najdeme. Niekedy sa nestacim cudovat, ako vidi svet moja dcerka - decka fantazia je nekonecna… Tak napr. Simonka sa chcela stale vozit na deckom elektrickom traktore, aky videla u susedov, ale my s manzelom sme ju po:,–(ili do kresla v obyvacke, matrac spoza jej chrbata sme pouzili ako prednu kapotu a tlacili sme ju po izbe za vydatnych zvukov imitujucixh traktor. Alebo v nepeknom pocasi, sme ju jednoducho po:,–(ili na pekac a „sankovali“ sme sa doma na chodbe. Pradlovy kos tiez dokaze nahradit hojdacku… Oblecenie pre babiky si vytvarame tiez same - stacilo na blsaku za par korun kupit pestrofarebne ponozky (najlepsie z nejakym deckym motivom) a doma sme len odstrihli spicu a mali sme saty pre babiku… Ak sme chceli mini suknu a top, tak sme jednoducho odstrihli ponozku na 2×, nad patou a ustrihli sme spicu a sukna bola hotova… Kolotoc nad postielku sme si tiez vyrobili - stacil tvrdy kartonovy papier na ktory som nalepila vystrihnute a vymalovane postavicky z vymalovavanky, ihlou som prevliekla nit cez postavicky a druhy koniec nite som upevnila na 2 ramena, ktore som spojila tak, ze som ich nastrihla a zasunula jedno do druheho, tak aby vytvorili kriz. Vyhodu takehoto kolotocu nemusim asi vysvetlovat - ked sa jej „okukali“ postavicky, jednoducho som vyrobila ine… :) Poskodene CD sa tiez daju pouzit ako dekoracia - farbami na sklo sa na ne da namalovat cokolvek, a potom ich staci zavesit na silon… vo vzducu sa otacaju a dieta zaujmu… Moznosti je neuveritelne vela - mne staci nechat chvilu Simonku sa hrat a sledovat ju a hned mam vnuknuty napad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat