"pavouček"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
319
30.6.05 16:12

"pavouček"

Ahoj mamči,
mám 3letého chlapečka a pod okem se mu udělal tzv.pavouček,jinak řečeno praskla žilka.Slyšela jsem,že existuje odsátí té prasklé žilky,ale doktorka o ničem takovým neví.Prý je to napořád.Je to docela nehezká estetická vada.Chci se zeptat,jestli máte taky někdo takový problém a jestli na to opravdu neexistuje nebo existuje řešení.
Díky ahoj L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
30.6.05 16:33

Ahojky,

zkus se nechat s malym poslat k nejake detske kozarce. Zkusim se poptat, moje svagrova je kozni, ale dospela. Jak je to u deti netusim, ale ja jsem taky mela pavouckovy nevus a odstranili mi ho „vypalenim“ (je to neprijemne a trochu bolestive, tak nevim jak u deti) a da se to delat i laserem vetsinou nekde v centru kosmeticke chirurgie, ale zase netusim, jak je to u deti. Delaji se take kremy, ktere posiluji stenu cev, omrknu pribalove letaky, jestli se to da dat i detem.
Nez se mrnous ozeni, urcite to bude pryc :wink:

Zdravim Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
30.6.05 21:47

Ahoj Zagy,
díky moc,to opravdu doufám,že se to někdy ztratí,ať už samo,nebo nějak jinak.Já jen koukám,jak jsem šikovná a zapsala jsem ten dotaz na téma vyrob si sám.No tak to si prosím vás nikdo nevyrábějte!!! :lol:
Jestli něco zjistíš,dej mi vědět.Díky moc.
Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat