Kde nakupovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
9.6.05 14:12

Kde nakupovat

Ahoj holky nejen ekoložky, ráda bych se podělila o tipy, kde v Praze, na internetu, v Čechách a v cizině nakupovat. Jde mi zejména o věci pro miminka, ale i pro nás… Máte třeba někdo tip na velké secondhandy (spousta jich je kolem Prahy)? Dají se tam koupit oblečky pro děti za výborné ceny: např. pytel za stovku. Těším se na vaše tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.6.05 22:39

Já mám výhodu, že bydlím asi 3 km od Německa. Nakupuji skoro výhradně tam. Jsou to nové věci, např. manšestráky 80 cm - 3 eura, to samé džíny, šaty jsem koupila taky za tu cenu, minule jsem koupila 7 body vel 74 - 80 za 8 euro. Nevím, proč je to v Čechách tak drahé a ještě se musím dívat na utrápené obličeje, které mi zboží předvádějí. V Německu si vybírám sama a nikdo mi nefuní za krk. Martina a kvíďata

• Citovat
  • Upravit
750
10.6.05 11:51

Martino,
v Německu chodíš do normalního obchodu nebo je to sekáč? Přijde mně to totiž děsně levné. Můžeš kdyžtak písnout, v které části hranic mají takovéto ceny?
Díky Bamla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.6.05 11:58

Jsou to zcela normální obchody. Jmenují se KIK a NKD. Mají tam úplně všechno, minule jsem holkám koupila povlečení za 3,99. Sobě jsem koupila tílko za 2,99, 3/4 kalhoty jedny za 4,99 a druhé za 6,99. Já jsem z toho taky úplně nadšená. Koupila jsem holkám bundičky za 4,99 jak jarní či letní tak i takovou podzimní prošívanou. Až mě úplně napadlo, že bych si udělala internetový obchod, kde bych to prodávala dál. Myslím, že kvalita je srovnatelná. Tady jsem si v jednom takovém to levném obchodě koupila 3/4 kalhoty za 199,–, mají špatně ušité kapsy a nejde zapínat knoflík, ale já trubka jsem je tak strašně minulé léto chtěla, protože jsem jiné neměla, už jsem je darovala dál. Já jezdím nakupovat do Chamu, to je u přechodu Folmava, nejbližší známější město je Domažlice. Mimochodem, kočárek pro holky jsme taky kupovali tam, vyšel nám nový o 3 nebo 4 tisíce levněji a u jedné tašky byl špatně přišitý zip a to nám v tom obchodě sami během jedné hodiny opravili. Opravdu si nemůžu stěžovat. Manžel má autoopravnu a náhradní díly většinou kupuje taky v Německu, je to tam taky levnější a jsou hned druhý den po zavolání. Martina a kvíďata (16 m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 20:07

Nebo nakupovat, když jsou slevy. Je jasné, že když má člověk dítě (1, 2 atd.), tak musíme hodně přemýšlet. Od státu toho totiž moc nedostane. P.

• Citovat
  • Upravit
757
29.8.15 13:52

Všechno nakupuji hlavně na aliexpress.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat