Zaplétací šňůrky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
595
5.6.05 17:28

Zaplétací šňůrky

Ahoj holky,
dostala jsem takové ty barevné zaplétací šňůrky a nevím jak na to. Na obalu je asi pět návodů, ale nic moc. Je to v němčině, to jsem si přeložila, ale nevím jak se tomu říká u nás a proto se mi to na netu nedaří najít. V drogerii to prodávají po 1 kuse a když jsem se ptala na návod, tak na mne koukali jak na mimozemšťana. :roll: V Rakousku prodávali časopis, ale já si ho bohužel nekoupila v domnění, že si tady poradím. :cry: No ještě jsem se po tom moc nepídila, ale ráda bych Lucinku zabavila. Moc se jí to líbí. Máte s tím některá zkušenost?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
5.6.05 19:17

Ahoj ,
můj bráška si s tímhle splétáním docela vyhraje. Objednal si celou :,-(u na netu a byla k tomu přiložena i knížka s návody. Ty návody jdou koupit i zvlášť.
Tak teď jsem tam akorát mrkla najdeš to na adrese
www.popronmedia.cz,
kolonka : pro radost a užitek a pak hračky a doplňky pro děti.
http://www.popronmedia.cz/index.aspx
Jmenuje se to Originální scoubidou a je tam spousta návodů, jak zaplétat. cena 69,– plus poštovný

Přeji hezké zaplétání
IVULE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
5.6.05 20:23

Ahoj Ivule,
moc děkuju za tip. Objednám si to a myslím si, že si vyhrajeme. No, spíš já a Lucy bude pěkně ozdobená. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.11.05 13:46

ano je to tzv. scoubidou a teď je to velký hit hlavně pro teenagery- existuje k tomu hodně brožurek v češtině za přijatelnou cenu-já viděla on-line v obchodě na www.vytvarnik.cz asi 4 různé-jinak prodejce
je z Prahy Dejvic (má i kamenný obchod),a občas mají tyto bružurky jako edice TOPP v hypermarketech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat