Síť do balkonových dveří

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
28.4.05 12:10

Síť do balkonových dveří

Vloni v létě jsme měnili okna (máme teď plastová) a do oken jsme pořídili sítě. Chtěli jsem síť i do balkonových dveří,protože jsem zvyklí v létě mít je pořád otevřené. Ale ve firmě, která nám okna dělala, nám řekli, že se to nedělá, že na takhle velkou plochu to nejde, protože se síťové dveře kroutí a kdesi cosi. Je to opravdu tak? Vážně neexistuje něco jako nasazovací síť nebo dveře?

Děkuju Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
28.4.05 12:29

Ahoj,
my mame sit v balkonovych dverich (teda jsou to vlastne dvere na zahradu, takze jeste sirsi nez norm. balkonove dvere) a nebyl to vubec problem. Montovala to firma, co dela venkovni rolety a zastineni. Nabizeli nam dve moznosti bud sit typu roleta ale „nastojato“ tedy ze se zatahuje postrane dveri, nebo typ dvirka. Uz ani nevim proc jsme vybrali roletu a dnes bych spis volila dvirka, protoze roleta pri nesetrne manipulaci obcas „vyleti“ a sroluje se, coz je celkem sok, kdyz to necekas a napr. nas jinak neohrozeny 50 kg pes se te rolety boji strasne, ale zase to ma vyhodu, ze je to tedy i protipsi zabrana :) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
28.4.05 12:32

Ahoj Jani,
prosím tě, jestli je to pražská firma nebo z okolí, mohla bys mi dát kontakt? Nebo jestli třeba nevíš www stránky…

Díky moc.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
28.4.05 12:46

Jsou z Cestlic u Prahy. Maji i webove stranky www.sunsystem.cz
tel. 272680965 a byli jsme s nima fakt spokojeny. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit