Husičky, měsíček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak já to prásknu
To byla Jarca s dvouletou Kačenkou a nyní i s pupíčkem, ale zaboha si nevzpomenu, do kterého deníčku píše, že by Špuntíci?
Rozhodně ji chytneš v průběhu dne na chatu, nebo má svůj bazárek Robátko (reklama na hl. straně) a tam je na ní i mail Že je to nádhera, co?
Taky jsem slintala
ahoj Romana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
až dneska vidím tohle téma.
Tak se tedy přiznávám že výtvory jsou mé.
Je to barvou na sklo a vystřižené i s folíí. Pak různě zavěšené na špejle a pod. To už je o fantazii.
Dyžtak mi písni na jarca@clnet.cz a pošlu ti šabolny jestli chces.
Jsem ráda že se to líbí.
Ahoj Jarča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
presne takhle delam obrazky ze slupovacek a protoze se mi to moc nedarilo sloupavat, tak jsem to vystrihovala i s folii. Pak to lze pud lipnout na sklo nebo jinam - na to staci obycejne kancelarske „kosilky“ A4, vite co myslim. A nebo se to da zavesit do prostoru a vypada to super. No myslela jsem, ze je to jen muj vynalez
![]()
Mam takhle udelany zaves s kyticek na okne u holcicek a je to moc hezke, navlikla jsem to na vlasec a jak nam okno netesni a topi topeni tak se to jemne pohupuje a holky na to rady koukaj (zatim nedosahnou). A nove mame snehulaky na vchodovych dverich, ty jsou zase na dratku a visi do obloucku. Fantazii se opravdu meze nekladou ![]()
Monca a moncicaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, napište mi, kde to najdu. Moc se tu nevyznám a z vašeho vyprávění jsem strašně zvědavá. Díky
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
mrkněte na tohle … http://www.mistecko.net/?…
snad je to ono, neviděla jsem tamty šablony, ale tady jsou také docela pěkné …
Mějte se. Zuzka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prosímvás, která jste přidávala do galerky na „Výtvory“ ty krásné měsíčky s hvězdičkama a husičky, napište prosím jak na to? A vůbec, holky, foťte víc svých výtvorů, já bych tak něco vyráběla a hledám inspiraci…!
Radka