Hračky do vany

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
4.1.11 23:44

Tak nam se osvedcily plastovy rybicky se sitkou, ta je videt v ty odkladacce…nic strikaciho, v tom se akorat kazi voda a za cas se to musi vyhodit. Uz mame nekolikaty a po par pouziti mi to prijde uz docela ekl. Taky nic na prisavky, mame par takovych kramu, pouzity vzdy jen jednou. Preferuju cokoliv, co se da umyt a nezustane tam voda..takze klidne auticka, injekcni strikacky atd.

Na hracky mame tohle :palec: Na sitky s prisavkama zapomen, to je uplne nanic. Pres tohle se da prehodit aspon jeste podlozka ;)
http://www.detskydum.cz/…l/338401.jpg
Maji to ruzne v eshopech a je to na vsechny sirky van.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
4.1.11 23:47
asha píše:
Tak nam se osvedcily plastovy rybicky se sitkou, ta je videt v ty odkladacce…nic strikaciho, v tom se akorat kazi voda a za cas se to musi vyhodit. Uz mame nekolikaty a po par pouziti mi to prijde uz docela ekl. Taky nic na prisavky, mame par takovych kramu, pouzity vzdy jen jednou. Preferuju cokoliv, co se da umyt a nezustane tam voda..takze klidne auticka, injekcni strikacky atd.Na hracky mame tohle :palec: Na sitky s prisavkama zapomen, to je uplne nanic. Pres tohle se da prehodit aspon jeste podlozka ;)
http://www.detskydum.cz/…l/338401.jpg
Maji to ruzne v eshopech a je to na vsechny sirky van.

tak tohle je hodně dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 23:50

Jj, hracky osprchnes a je to. Nejlepsi investice do koupelny, co jsme zatim meli :mrgreen:
Jeste jsem si vzpomnela, ze mame takovyho zraloka a delfinka, co sami plavou..vytahne se provazek s mini mickem nebo rybkou na konci a jak se zkracuje, delfin plave, velikost cca 15cm, plave to i pod vodou. Mivaji to na plaveckych kurzech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
5.1.11 13:08

U nás vedou obyčejné plastové kelímky a balonek.Pak někdy Geomag Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.1.11 13:11

Můžu se optat,jak se to jmenuje a jak je to dlouhý?Chtěla bych si to zadat na netu,ale nevím co tam dát.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaelka77
22.9.11 11:03

Tak to by mě také zajímalo jak se to jmenuje. My máme takovou žábu na přísavky a ty pořád padají.

• Citovat
  • Upravit
26.9.11 22:52

Hračky do vany

No já nevím máme doma tuto http://www.sisinka.cz/detail.php?…
a drží nám dobře a už ji máme dlouho.Když uklízím koupelnu vždy umyji jarem kachličky a bez problémů drží.A hračky jsem malému kupovala také tady tyto http://www.sisinka.cz/detail.php?…
a žádná plíseň.Mají různé druhy i pro holčičky nebo i zvířátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca777
9.3.12 21:22

a u nas hracky do vody od yookidoo

• Citovat
  • Upravit
1687
10.3.12 08:34

Dobrá zábava je taky s pěnovejma obrázkama co se lepí na vanu a nebo kačenky aj. co mrskají nožkama a plavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.3.12 09:45

Máme perfektní pirátskou loď a pak dávám dětem ještě menší nafukovačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
1.11.14 09:15

Zdravím, chtěla bych pro Terezku nějakou skluzavku-dráhu do vany…nemáte někdo toto? Nebo doporučíte nějakou jinou…Díky všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.11.14 09:25

My pro naší jednoletou emmu máme ten vodní mlýn a fontánku a ještě nějaké hračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
1.11.14 11:36

Já loni děckám k vánocům kupovala kamarády do vody od fisher price. zamýšlela sem to spíš malému- rok, a nakonec si s tím hrají oba ještě dnes, :palec: starší má 3,5let. jsou velké, opravdu vydrží i drsné zacházení :D za mě to byl nejlepší kup loňských vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
1.11.14 11:38

Jééé, já odpovídala na předloňský dotaz. tak to se omlouvám za spam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.11.14 15:24

Nemá někdo skušenosti s kouzelným kohoutkem od yookida? Mamka to chce koupit malý k vánocům a ptala se mě jestli se to bude malý líbit já říkám že jo ale mám starost o to jestli to dlouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí