Hračky do vany

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
28.11.14 18:50

@kamikka ahoj kohoutek máme, Terezka ho dostala k prvním narozeninám…za první rok byl teda 3× v reklamaci :zed: ale jinak spokojenost, celkem si s ním vyhraje i teď :D možná víc teď než ze začátku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.11.14 19:13

Zane2611 takže koupit nebo nekupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
28.11.14 19:18

@kamikka já bych koupila :D
kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
28.11.14 21:22

Ahoj, tak mi jsme synovi kupovali kohoutek k druhým narozeninám, takže už ho máme 3 roky a super! Teď si s ním hraje mladší a pořád funguje. Také jsem váhala, jestli to nebude jenom ležet, ale u nás teda má úspěch pořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
29.11.14 08:25

Zane2611 malý je rok a sedm měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
29.11.14 10:06

@kamikka tak to jo :D, to už bude řádit :D
Teru si ze začátku moc nehrála, teď už jo, neustále ve vaně vaří, míchá…takže ideální„kohoutek“

teď jsem ji koupila ještě toto na vánoce, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.10.15 08:22

@zane2611 ahoj,muzu se zeptat jak hračka zaujala a jestli na vane dobre drží? Myslím, ze by se něco podobného líbilo i malému :-) A pokud si pamatuješ i obchod, kdes kupovala, budu rada za doporučení. Nějak se mi hračku nedaří dohledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
16.10.15 08:32

@lidlinka ahoj, kupovala jsem tady http://www.globalek.cz/ ale byl to jediný obchod kde jsem tenkrát sehnala poslední kus…takže nevím zda se ještě vůbec prodává…a bylo to pod tímto názvem -Vodní skluzavka do vany Playset Blue Box B Kids.

jinak je to super, teru si s tím vyhraje hodně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.10.15 10:59

@zane2611 super,zkusím pohledat, mockrát dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
18.11.15 20:04

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo tento vodní tobogán http://vodni-hracky.heureka.cz/…dni-tobogan/#… Zajímalo by mě, jaké je uchycení, měla by být dole přísavka, ale zajímá mě, jestli je vespod i nějaká „noha“, něco na čem o stojí, protože pokud je přísavka přímo na tom, tak když napustím vodu do vany, bude ten tobogán pod vodou… Z obrázku to tak vypadá, což by se mi nelíbilo, když voda hračku zatopí. Tak jestli někdo máte doma, tak prosím poreferujte :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.11.15 20:34

@Anys já po našich zkušenostech nedoporučuju nic, v čem se může držet voda a pořádně to nevyschne, takhle nám zplesnivěly kačenky, které měly v sobě dírku :( kupujem už jen duté hračky, kelímky nebo tak :-)

• Citovat
  • Upravit
130
9.12.15 14:18
@Lizzi píše:
@Anys já po našich zkušenostech nedoporučuju nic, v čem se může držet voda a pořádně to nevyschne, takhle nám zplesnivěly kačenky, které měly v sobě dírku :( kupujem už jen duté hračky, kelímky nebo tak :-)

Taky s tím bojuju, jednou za čas všechny hračky naložím do kýble s vodou a savem, s hooodně savem :mrgreen:, tak, aby se voda právě dostala i dovnitř, všechna plíseň vychcípá, pak všechno pořádně vypláchnu a nechám ještě den mimo dosah dětí, abych měla jistotu, že i ty zbytky sava vyprchají. Holky mi do vany natahají všechno možný, nemám moc šanci jim to korigovat, tak jim to aspoň takhle desinfikuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.12.15 16:23

@crržka je to boj, hlavně teďka mladší všechno žužle a zároveň se rád koupe se starším, tak mu nemůžu dát do vany nic, co prošlo dezinfekcí..

• Citovat
  • Upravit
123
21.11.20 21:13

Holky a to vaše děti fakt zabaví, nějaký kačenky a tak, protože my musíme mít něco, co hraje, dělá zvuky, točí se to, bliká a tak, aspoń, že teď už je těch hraček tolik a vymakaných, že není problém něco sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.10.21 21:15

Holky, poraďte. Kde seženu gumové hračky do vany - ale bez otvoru! U nás nikde nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí