Hračky do vody!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
24.1.06 10:49

Hračky do vody!

Ahojky!
Chtěla bych Verunce k svátku koupit nějaké hračky do vody. Ale aby nebyly moc drahé tak do 300,–Kč.
Prosím poradíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6200
24.1.06 10:56

Ahoj, máme pro malého malinký vodní mlýnek, je hodně barevný, na přísavku, aby se dal přidělat na vanu, hrozně si s tím vyhraje, nalívání vody + otáčení mlýnku, to je prostě prima věc, alespoň podle našeho Honzíka :P Nebylo to ani drahý, tuším cca 250 kč, není to teda ale žádná značková hračka :( jinak se mi taky osvědčil kyblík, ve kterém máme hmyz - berušky, pavouky a včelky, je k tomu i síťka (ale to je pro trošku větší dítko :P ), takže i lovení hmyzu :P u nás frčí, je to značka Sassy, takže to jsme museli trošku přitlačit na peněženku :( cca 450 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
24.1.06 11:10

Ahoj Lili,
tak my máme vodolepky asi 20 ks za 120 Kč. Pak Kelímky od First years za 180 Kč a to nejlepší nakonec od Lega člun s páňáčkem za 206 Kč, ten i píská a malej se tomu děsně směje a má tam takovou trubičku na ní jsou rybičky a s tím ho polévám - směje se tomu. Kelímky mají taky úspěch jsou tam dirky a tim na něj cákám. Šťastný výběr
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.1.06 12:02

Ahojky Pavco!
A kde jsi ten mlýnek kupovala? Na netu? Nemusí to být vůbec značková hračka.
Lilinka

• Citovat
  • Upravit
6545
24.1.06 12:18

už kdysi synovci a nyní Báře jsme koupili tkaovou :,-(u, kde je např. velký delfín (kachna, žabka) a na zádech má rovnou plochu a na ní další 3 malé delfínky plus dva nafukovací kruhy. bylo to super. Stálo to do 150,–-
Je klasické hračky do vody už moc vidět nejsou:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.1.06 12:21

Včera se mi poštěstilo koupit mlýnek do vody za pár šupů - přišla jsem do obchodu zrovna ve chvíli, kdy dávali do prodeje věci z výlohy - takové ty okoukané. Tak to jsem se pochválila. Super věci, ale značkové mají tady: http://www.forbaby.cz/shop/index.php?…
najdeš tam i hračky do vody. Třeba ta automyčka, měl ji kamarádky kluk a jeho 9 letý brácha si s ní hraje při koupání taky moc rád =o)

• Citovat
  • Upravit
1666
24.1.06 12:47

Ahojky u nás vítězí na celé čáře kalíšky. Zvířátka do vody máme tři druhy. Velkou kachnu se třema malýma 150,– , delfín, velryba, tuleň to jsou zvířátka bez ventilku, takže do nich neteče 180,– a pak klasiku z dob našeho dětství a ty se líbí coby zvířátka nejvíc, protože třeba delfínek dírkou čůrá Máťovi na břicho a ten se řehní. Jsou tam ještě ryba, žába a velrybaCenu nevím, protože je přinesl ježíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.1.06 13:23

Ahoj.

Radimek má spoustu zvířátek do vody - obyčejné z Tesca, ovšem miluje (je na ní naprosto závislý a bez ní se nekoupe) kachničku z Canpol baby ( http://canpol.babyexpert.cz/…ody+dp21167/ ) a konvičku ze :,-(y na písek.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
24.1.06 13:28

Lili,
ten mlýnek jsem bohužel kupovala u nás v obchodě, takže ti nemůžu napsat, kde ho sehnat. Ale třeba u vás budou mít něco podobného, v hračkářstvích mají tooolik krásných věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.1.06 21:31

Ahojky holky!
Děkuji všem za tipy.
Dneska jsem byla v obchodě a zas takový výběr hraček do vody tam neměli :(
Nakonec jsem koupila poslední kelímky s dírami.
Lilinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.06 21:44

Koupili jsem v Globusu za 79 :,-(u zvířátek do vody-žabka kachna,delfín,ryba.Na celé čáře vedou gagaga-kachničky-těch je několik a žába.Jinak za 39 taky v Globusu :,-(u 3lodiček.Jinak mu stačí :,-(a na písek-v zimě písek není,tak bábovky a kyblíček využijeme takhle.Každopádně stačí asi něco aby mohlo dítko vodu přelívat-byť by to měla být miska z kuchyně-i to máme v koupelně-maličkej si vždycky sám vybere.Samozřejmě si hraje se žínkama.
Lisa a Luky/20měs./

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí