Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky!
Chtěla bych Verunce k svátku koupit nějaké hračky do vody. Ale aby nebyly moc drahé tak do 300,–Kč.
Prosím poradíte mi?
Ahoj, máme pro malého malinký vodní mlýnek, je hodně barevný, na přísavku, aby se dal přidělat na vanu, hrozně si s tím vyhraje, nalívání vody + otáčení mlýnku, to je prostě prima věc, alespoň podle našeho Honzíka
Nebylo to ani drahý, tuším cca 250 kč, není to teda ale žádná značková hračka
jinak se mi taky osvědčil kyblík, ve kterém máme hmyz - berušky, pavouky a včelky, je k tomu i síťka (ale to je pro trošku větší dítko
), takže i lovení hmyzu
u nás frčí, je to značka Sassy, takže to jsme museli trošku přitlačit na peněženku
cca 450 kč
Ahoj Lili,
tak my máme vodolepky asi 20 ks za 120 Kč. Pak Kelímky od First years za 180 Kč a to nejlepší nakonec od Lega člun s páňáčkem za 206 Kč, ten i píská a malej se tomu děsně směje a má tam takovou trubičku na ní jsou rybičky a s tím ho polévám - směje se tomu. Kelímky mají taky úspěch jsou tam dirky a tim na něj cákám. Šťastný výběr
Jana
Ahojky Pavco!
A kde jsi ten mlýnek kupovala? Na netu? Nemusí to být vůbec značková hračka.
Lilinka
už kdysi synovci a nyní Báře jsme koupili tkaovou
u, kde je např. velký delfín (kachna, žabka) a na zádech má rovnou plochu a na ní další 3 malé delfínky plus dva nafukovací kruhy. bylo to super. Stálo to do 150,–-
Je klasické hračky do vody už moc vidět nejsou:(
Včera se mi poštěstilo koupit mlýnek do vody za pár šupů - přišla jsem do obchodu zrovna ve chvíli, kdy dávali do prodeje věci z výlohy - takové ty okoukané. Tak to jsem se pochválila. Super věci, ale značkové mají tady: http://www.forbaby.cz/shop/index.php?…
najdeš tam i hračky do vody. Třeba ta automyčka, měl ji kamarádky kluk a jeho 9 letý brácha si s ní hraje při koupání taky moc rád =o)
Ahojky u nás vítězí na celé čáře kalíšky. Zvířátka do vody máme tři druhy. Velkou kachnu se třema malýma 150,– , delfín, velryba, tuleň to jsou zvířátka bez ventilku, takže do nich neteče 180,– a pak klasiku z dob našeho dětství a ty se líbí coby zvířátka nejvíc, protože třeba delfínek dírkou čůrá Máťovi na břicho a ten se řehní. Jsou tam ještě ryba, žába a velrybaCenu nevím, protože je přinesl ježíšek.
Ahoj.
Radimek má spoustu zvířátek do vody - obyčejné z Tesca, ovšem miluje (je na ní naprosto závislý a bez ní se nekoupe) kachničku z Canpol baby ( http://canpol.babyexpert.cz/…ody+dp21167/ ) a konvičku ze
y na písek.
Beruška
Lili,
ten mlýnek jsem bohužel kupovala u nás v obchodě, takže ti nemůžu napsat, kde ho sehnat. Ale třeba u vás budou mít něco podobného, v hračkářstvích mají tooolik krásných věcí.
Ahojky holky!
Děkuji všem za tipy.
Dneska jsem byla v obchodě a zas takový výběr hraček do vody tam neměli ![]()
Nakonec jsem koupila poslední kelímky s dírami.
Lilinka
Koupili jsem v Globusu za 79
u zvířátek do vody-žabka kachna,delfín,ryba.Na celé čáře vedou gagaga-kachničky-těch je několik a žába.Jinak za 39 taky v Globusu
u 3lodiček.Jinak mu stačí
a na písek-v zimě písek není,tak bábovky a kyblíček využijeme takhle.Každopádně stačí asi něco aby mohlo dítko vodu přelívat-byť by to měla být miska z kuchyně-i to máme v koupelně-maličkej si vždycky sám vybere.Samozřejmě si hraje se žínkama.
Lisa a Luky/20měs./