Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vanoce se už blíží a jsou tu nakupy pro naše dětičky.
Protoze toto budou prvni vánoce mého nejmenšího syna
a stále nevíme jaké nejvhodnejší hračky bychom mu
mohli koupit.
Byla bych ráda kdyby jste mi daly nějaké tipy. ![]()
Tak pro takové miminko jen symbolicky nějakou hračku, třebas od FP. Kolotoč jestli nemáte, ale nijak extra bych to nehrotila. jednu hračku a dost ![]()
@peťaB13 něco šustivého, svítícího, hracího.. Jinak dnes je tu už podobná diskuze ![]()
Náě chlapeček bude mít 4 měsíce pár dní po Vánocích, koupili jsme mu vkládáací kostku od lamazze a ještě jedny kostičky v pompu. má to spíš do budoucna, ale určitě se to bude hodit ![]()
@januse1 od prarodičů má oblečení a kosmetiku.
Uvažovali jsme o plyšácích nebo něco podobnýho ![]()
Do Vánoc zbývá pár týdnů. Jsem zvědavá, kolik podobných diskuzí tu ještě můžu čekat ![]()
@peťaB13 Plyškem nic nezkazíte
našemu se docela líbí takov ta knížka od lamazze, je barevná, píská, rachtá a chrastí.. takže si s ní docela vyhraje!
@Krkael píše:
Do Vánoc zbývá pár týdnů. Jsem zvědavá, kolik podobných diskuzí tu ještě můžu čekat
Dnes diskuze co 6 měsíčnímu, o hodinu později co 4 měsíčnímu… že bych založila diskuzi co 5 měsíčním? ![]()
@peťaB13 jeste mame toto a malemu se take libi! http://m.heureka.cz/…orsky-konik/
@Draculka píše:
Dnes diskuze co 6 měsíčnímu, o hodinu později co 4 měsíčnímu… že bych založila diskuzi co 5 měsíčním?
A ja bych mohla co bez tydne osmimesicni ![]()
@Krkael píše:
A ja bych mohla co bez tydne osmimesicni
Chtělo by to ale víc specifikovat, skoro osmiměsíční černovlasá holčička z malé vesnice v Jižních Čechách, co pod stromek? ![]()