Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
zítra mám v plánu synovi třídit hračky, má tam různé kousátka, chrastítka, které už slouží jen na rozhazování po celém bytě.
![]()
Něco málo bych mu ráda dokoupila, máte nějaký tip na nějakou hračku nebo knížku, co u vašich ratolestí sklidil velký úspěch? Syn má rád hodně knížky, zvukové nebo různé interaktivní.
Děkuju moc za tipy. ![]()
Vkladacky, kostky, zatloukacky, koulodraha, Duplo. Jedno dítě už v tomto věku slušně frcelo na vlackodraze (kterou mu někdo postavil).
Pokud máte doma prostor, tak různě domácí prolézačky, tunel nebo stan.
Pred kamarady a znamymi rozhlas, ze by se ti hodilo par hracek, a nemusis vybirat a kupovat vubec nic
.
Knizky svojtka. Ale lepsi je zaplatit si vstup do mistni knihovny a knihy pujcovat.
Kostky, chodítko (kočárek)to mělo ve 13 mega úspěch. Pak spousta knížek a magnetická kreslící tabule, balón.
Holky milovaly ten stoleček od Fisher Price a hrály si s ním až do 3let.. všechno co hrálo, různé kostičky, vkládačky, Lego duplo zvířátka..
Kupovala jsem synovi k ročním narozeninám vkladacku, má zatloukacku, různé kostky, lego pro nejmenší, knížky má rád se zvířátky a se zvukem, interaktivní stoleček atd. Bazen s kuličkami.
@Atisia píše:
Kostky, chodítko (kočárek)to mělo ve 13 mega úspěch. Pak spousta knížek a magnetická kreslící tabule, balón.
joo ten chodící kočárek
taky od Fisher Price
@lucynka25 píše:
joo ten chodící kočárektaky od Fisher Price
My dostali nějakou neznacku. Já bych to nepořídila není stabilní takže jsme ho museli zatížit popelnikem. Pokud bych já kupovala tak něco multifunkčního třeba z Lidlu nebo Montessori. Prostě něco pevnějšího, lepšího.
Nic méně kočár je top hračka, se kterou si vyhraje, tak jsem nad tím malá rukou ![]()
@lucynka25 píše:
@Atisia já měla pro holky tento a stabilní byl..
Další pořizovat nebudu třeba ji za pr měsíců vozeni přestane bavit a najde si něco lepšího. Například pastelky a gauč
🤦 🙈