Hračky pro 13m dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
206
16.4.23 23:05

Hračky pro 13m dítě

Ahoj maminky,
zítra mám v plánu synovi třídit hračky, má tam různé kousátka, chrastítka, které už slouží jen na rozhazování po celém bytě. :dance: :D
Něco málo bych mu ráda dokoupila, máte nějaký tip na nějakou hračku nebo knížku, co u vašich ratolestí sklidil velký úspěch? Syn má rád hodně knížky, zvukové nebo různé interaktivní.
Děkuju moc za tipy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
16.4.23 23:14

Vkladacky, kostky, zatloukacky, koulodraha, Duplo. Jedno dítě už v tomto věku slušně frcelo na vlackodraze (kterou mu někdo postavil).
Pokud máte doma prostor, tak různě domácí prolézačky, tunel nebo stan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.4.23 00:45

Pred kamarady a znamymi rozhlas, ze by se ti hodilo par hracek, a nemusis vybirat a kupovat vubec nic ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.4.23 06:17

Ruzovy slon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
17.4.23 08:39

Knizky svojtka. Ale lepsi je zaplatit si vstup do mistni knihovny a knihy pujcovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
17.4.23 10:31

Kostky, chodítko (kočárek)to mělo ve 13 mega úspěch. Pak spousta knížek a magnetická kreslící tabule, balón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22798
17.4.23 10:36

Holky milovaly ten stoleček od Fisher Price a hrály si s ním až do 3let.. všechno co hrálo, různé kostičky, vkládačky, Lego duplo zvířátka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
17.4.23 10:45

Kupovala jsem synovi k ročním narozeninám vkladacku, má zatloukacku, různé kostky, lego pro nejmenší, knížky má rád se zvířátky a se zvukem, interaktivní stoleček atd. Bazen s kuličkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22798
17.4.23 10:55
@Atisia píše:
Kostky, chodítko (kočárek)to mělo ve 13 mega úspěch. Pak spousta knížek a magnetická kreslící tabule, balón.

joo ten chodící kočárek :srdce: taky od Fisher Price

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
17.4.23 11:27
@lucynka25 píše:
joo ten chodící kočárek :srdce: taky od Fisher Price

My dostali nějakou neznacku. Já bych to nepořídila není stabilní takže jsme ho museli zatížit popelnikem. Pokud bych já kupovala tak něco multifunkčního třeba z Lidlu nebo Montessori. Prostě něco pevnějšího, lepšího.
Nic méně kočár je top hračka, se kterou si vyhraje, tak jsem nad tím malá rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22798
17.4.23 11:48

@Atisia já měla pro holky tento a stabilní byl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
17.4.23 11:55
@lucynka25 píše:
@Atisia já měla pro holky tento a stabilní byl..

Další pořizovat nebudu třeba ji za pr měsíců vozeni přestane bavit a najde si něco lepšího. Například pastelky a gauč :mrgreen: 🤦 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí