Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Na základě jedné diskuze mě napadlo založit tuto diskuzi. Pokud narazíte na nějakou hračku, kterou koupíte za opravdu super výhodnou cenu a napíšete to sem, tak třeba dáte tip nějaké jiné uživatelce a uděláte jí radost. Např. Hatchimals před Vánoci za 800 Kč, Lego Arktida za 249 Kč, které běžně stojí více než dvojnásobek (uživatelky, které to psaly, se jistě poznají
).
Já nemám nějaký extra výhodný tip, ale aspoň něco.
Dívala jsem se po Legu a koupila jsem jednu sadu Elves za 419 Kč v Pompu (na internetu jsem ji našla za 529 Kč - 1299 Kč /ta horní hranice je snad omyl/. Mají výprodej loňských sad se slevou cca 40 %. V každé prodejně je to jiné a na internetových stránkách tyto sady nejsou uvedeny. No a pokud by někdo měl kartičku a jeho dítě mělo narozeniny, tak cca 14 dní před narozeninami je sleva 10 % na vše, i na akční zboží.
@terinka4444 V Pompu. V každé prodejně je to jiné a na netu to nenajdeš. Musíš jít přímo do prodejny a podívat se, co tam mají. Ale nevím, jestli všechny zlevnene sady jsou opravdu výhodné.
@Voltiček píše:
Výborná diskuse, super
Díky. Bála jsem se, že se nikdo nezapojí.
Ahoj. Sháním miminko chouchou nebo baby Born takové to co se směje, pláče (není nutné aby čuralo, papalo, kakalo toho mám dost s dětma
) tak kdybyste někde nějaké zahlédli budu moc vdecna. Diky
@Lucka1Lucka
Maminkaleden18- slevový kód -100,–
https://www.prodeti.cz/…iminko-48-cm
Takže se slevovym kódem to máš pod 1000,–
Jdi do Draciku. S kartou tam mají vyprodej hracek, které pred Vanoci byly o tretinu az polovinu dražší. My jsme včera koupili inteligentni kanary a Albi brainboxy. V kazdem Draciku podle stavu zásob, u nás jsou dva. Posledni dobou mam pocit, ze nadelit si obalky a udelat Vanoce v lednu se vyplatí.
@Jana206 píše:
Jdi do Draciku. S kartou tam mají vyprodej hracek, které pred Vanoci byly o tretinu az polovinu dražší. My jsme včera koupili inteligentni kanary a Albi brainboxy. V kazdem Draciku podle stavu zásob, u nás jsou dva. Posledni dobou mam pocit, ze nadelit si obalky a udelat Vanoce v lednu se vyplatí.
Co to je? Na netu se to asi nedá najít. Já se teď nikam nedostanu. Tento týden jsem byla poblíž Dráčiku i Pompa, ale nenapadlo mě to, se tam podívat. Hlavně jsem byla s dětma.
Já jsem nakoupila teď do zásoby nějaké smart games a makeda v akci.
@Sára 1 bylo to vedle roboryb. Kanarek, ktery ma pistalku, na kterou se zapiska a on to opakuje, nekolik melodií. Roboryby byly taky levnější.
@Jana206 Tak roboryby jsou v Draciku teď v akci za 189 Kč. Před Vanocema je meli za 129 Kč.
Ptáčky jsem neznala.
Za kolik jsi to koupila?
@Sára 1 129 kč, dva dny to holky bavilo a uz to pomalu upadá
Roboryby mely starší deti kdyz byly malé, uz nejsou funkční.