Hranaté WC - jakou redukci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
9.12.14 21:44

@kokomo Na tu redukci s ťapkama už jsem se dívala na netu. jenže výrobce udává šířku 32,5 cm a pokud je to opravdu ta největší šířka včetně těch ťapek, tak by to drželo jenom na 1,5cm na každé straně, což se mi zdá málo.
Asi budu muset jezdit po obchodech s metrem v kapse :D

• Citovat
  • Upravit
1726
9.12.14 21:47

@Elenloth u nas se tedy redukce nechytila - bud nocnik a nebo rovnou jako dospelak, tak abys neshanela zbytecne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.12.14 21:53

Řešili jsme ten samý problém a vyřešili ho tak, že jsme koupili obyč redukci a montážní pěnou ji rozšířili. Po zaschnutí jsme tu pěnu nožem ořezali tak, aby to celé napevno sedělo v míse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
9.12.14 21:56

Máme taky hranaté WC a redukci máme z ikei. Sedí moc dobře, ale zatím vede nočník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.12.14 22:03

@kokomo Ty jo, ten záchod je tak velký, že mám strach, že do něj spadne :mrgreen: Chudák bude na nočník chodit snad i v první třídě. Ale přiznávám, že jsem ovlivněna zážitkem, kdy mi to jako dítěti ujelo a zapadla jsem do mísy tak, že jsem musela volat o pomoc :oops: :mrgreen:
@Chupita to je zajímavý nápad, to proberu s manželem.
@baruse.t IKEA udává šířku 30cm, to je pro nás málo. Ale zkusím to přeměřit, až se tam dostanu, ani jsem nevěděla, že mají redukci. A to máme jejich nočník, který je super.

• Citovat
  • Upravit
643
1.7.16 16:19
@Omiii píše:
Oživuji diskusi, máte někdo tip na dětské sedátko na hranaté WC?
Díky za jakékoliv info.

Četla jsi, co jsem tady psala? Náš synátor už zvládá bez redukce, ale ta, co jsme mu vyrobili absolutně stačila. Já jenom, když nikdo neodpovídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze