Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A nebojíš se spíš toho, že hřbitov může být zničen, když píšeš, že je nelegální? Podívej se na nějaké animální hřbitovy. Třeba některý z nich bude kousek od Tvého bydliště a budeš mít jistotu, že pejsek tam bude odpočívat pořád. ![]()
Ten hřbitov je tam už hrozně dlouho, ale není legální. jezdíváme kolem něj už dobrých 10 let. ![]()
Kdyby něco můžeš se tvářit jako úplně blbá a tvrdit, žes nevěděla, že se to nesmí a proč teda ostatní mohli a ty ne… Ale co je případně za postih to netuším… ![]()
Jinak je mi líto, že ste přišli o fenečku, ale věř, že smrt ve spánku je to nejlepší co ji mohlo potkat ![]()
Příspěvek upraven 07.06.13 v 19:48
@T.Hololinka myslím, že to v nejhorším zabere, ale pokud je tam několik křížků, tak myslím, že by byla velká smůla natrefit na někoho kdo by z toho najednou dělal zle… Hlavně musíte udělat snad cca 70 cm díru, aby byla dost hluboko ( určitě to někde na netu najdeš ty požadavky), ale to u jorkšíra snad nebude tak zlé
Já si myslím, že se to řeší až od určitý váhy zvířete
, takže bych ju klidně zakopala ![]()
Úplně se mi vybavilo loňské léto… Přišli sme nejdřív o 50kg psa, ale to sem byla jen já a kamarádka, tak sme usoudily, že není v našich silách vykopat takovou díru a odvezla sem ho na veterinu, za dva týdny kolega zakopával fenku ovčáka, a za další dva týdny o dva metry dál sem zakopávala ovčáka já
nebo spíš kamarád, který byl naštěstí doma, sama bych to nezvládla ani takhle si to moc nevybavuju, jen vím, že sem tam seděla a bulela… Držte se ![]()
@K9Girl
Děkujeme.
Ona je docela veliká, má asi 6 kg. No nějak to snad vykopeme, v půl 9 jedeme.
je jich tam opravdu hodně moc, je to vlastně hned vedle normálního hřbitova v jedné vesničce za městem.
To bude dlouhá noc ![]()
@T.Hololinka tak tam to snad bude bez problému
držím palce ať to máte rychle za sebou a bez nějákých obtížistů ![]()
@K9Girl
Snad jo, nerada bych aby nás tam ještě někdo moralizoval.
Díky ![]()
@T.Hololinka je mi to moc lito, nam taky dneska umrel nas milacek maltezacek Beny
ale ver, ze uz je nic neboli a navzdy tu budou s nami
s telickem jsme taky nalozili po svem - sestra ho pohrbila u nich na zahrade..doufam, ze z toho zadne problemy mit nebudete a pejsek bude odpocivat v pokoji ![]()
Už jsme doma. udělali jsme jí také křížek s jejím jménem. Bylo to moc smutné. Ale snad je na lepším místě.
@alsem
To mě moc mrzí ![]()
@T.Hololinka děkuji
my uz jsme to nekolik mesicu cekali, ale i tak je to rana, uz jsme i rikali, jestli by nebylo lepsi ho nechat jit, opravdu se trapil, tak verme, ze se jednou s nimi setkame ![]()
Ahoj
Ale asi je to tak pro ní lepší, už nemá bolesti 

Před 2 hodinama nám bohužel zemřela ve spánku naše yorkšírka
Vím že mohu jít k veterináři aby jí v kafilérce spálili, ale to my nechceme. Nechci aby byla spálená jak nějaký dobytek.
Kousek od našeho města je nelegální hřbitov pro mazlíčky, je tam už hodně křížků, chtěli jsme naší čubince také udělat hrobeček s jménem a křížkem, ale teď mě zajímá, za hodinku tam máme jet, ale co se stane když nás někdo uvidí? Dostaneme pokutu nebo je to nějaký trestný čin, vůbec se v tom nevyznám
Děkuji…