Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, holky…
Mám problémy s krční páteří, doktorka radí cvičit a nahřívat (nahřívám tak, že mi málem shořel ručník v mikrovlnce
), ale moc to nepomáhá. Chtěla bych zkusit hřejivou náplast, máte zkušenosti? Kterou značku byste doporučily. Teď běží reklama na nějakou, která hřeje osm hodin. Fakt to vydrží hřát tak dlouho?
A náhodou nějaké efektivní cvičení byste mi neporadily? ![]()
Nezkousela jsem tu co reklamuji ted, ale jednou mi nacpali nejakou drahou, tusim od Fastum gelu (nejsem si jista) - o nicem, nesla poradne prilepit, hrala chvilku.
Kupuji obyc., nevim znacku, reknu, ze chci hrejivou naplast asi s chilli paprickami, lekarnice vetsinou vi. Stoji cca 60 Kc (pred pulrokem), v baleni 2ks. Hreje i 2 dny i kdyz se sprchuji. Pouzivala jsem na kriz.
Měla jsem na záda.. a byla opravdu hřejivá až moc
pálilo to, občas jsem měla jakoby strupy od popálení.. Ale je fakt že bolest ustala.. bohužel ale jen po tu dobu co jsem měla náplast nalepenou..
AniNevim píše:
Nezkousela jsem tu co reklamuji ted, ale jednou mi nacpali nejakou drahou, tusim od Fastum gelu (nejsem si jista) - o nicem, nesla poradne prilepit, hrala chvilku.Kupuji obyc., nevim znacku, reknu, ze chci hrejivou naplast asi s chilli paprickami, lekarnice vetsinou vi. Stoji cca 60 Kc (pred pulrokem), v baleni 2ks. Hreje i 2 dny i kdyz se sprchuji. Pouzivala jsem na kriz.
Tak to já se poptám u nás v lékárně, díky. ![]()
MonnyDee píše:
Měla jsem na záda.. a byla opravdu hřejivá až mocpálilo to, občas jsem měla jakoby strupy od popálení.. Ale je fakt že bolest ustala.. bohužel ale jen po tu dobu co jsem měla náplast nalepenou..
Já tak trochu doufám, že když to pořádně prohřeju, tak to povolí..
Uvidíme, ale díky za odpověď. ![]()