Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem. Loni jsem zde zakládala diskuzi o nových hřištích do školek a škol a žádala jsem maminky o doporučení školky kde by se hodilo nové hřiště. Loni jsme podali 26 žádostí, z toho tři byli schváleny a ostatní se letos podávali znovu. Operační program na dotace byl prodloužen do konce tohoto roku. Letos jsou poprvé nové herní prvky i pro vozíčkáře. Takže maminky pokud znáte školku kde by potřebovali nové herní prvky do zahrady klidně napište. Dotace se vztahují na školky, školy, obce a nově i pro speciální MŠ s postiženými dětmi po celé ČR. Hezký den všem
@hanča74 no opět jsem tady ![]()
ani nevím, jak to u nás dopadlo…ale chceme hřiště pořád ![]()
A jak to funguje?
U nás ve školce není hřiště žádné, děti chodí jen na procházky a přitom máme skvělou ředitelku, která by s dětma venku trávila svačiny i malování a tak. Jenže to nejde. Něco začala řešit obec, ale nedopadlo to a děti mají smůlu.
Příspěvek upraven 22.04.15 v 21:34
@1Luca funguje to tak, že nejprve zavolám do školky a zjistím zda jsou u nich dotace možné. Pokud ano tak do školky zajedeme, tam si řeknou co by chtěli, vše se vyměří, uděláme projekt a rozpočet a podáme žádost o dotace. Vše od A do Z uděláme za ně. Podotýkám že zdarma, školku to nic nestojí, jen si musí vše odsouhlasit a podepsat
@1Luca většina školek a škol spadá pod obce nebo kraje. To je podmínka dotace, nesmí být soukromá.
@carambol Ahoj, tak to se omlouvám, došlo mi toho tolik i do SZ že třeba něco přehlédla. Připoměn mi školku a napíšu jak to dopadlo
@hanča74 píše:
@carambol Ahoj, tak to se omlouvám, došlo mi toho tolik i do SZ že třeba něco přehlédla. Připoměn mi školku a napíšu jak to dopadlo
pisu sz
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.