Hřiště s tobogánem v Českých Budějovicích

3
16.11.22 14:09

Hřiště s tobogánem v Českých Budějovicích

Ráda bych poprosila maminky z Českých Budějovic o doporučení venkovního dětského hřiště s tobogánem. Ideálně v okolí Polikliniky Jih, ale můžeme samozřejmě i někam popojet. Dcera mě o tobogán už dlouho prosí a my v okolí žádný nemáme (nejsme z Budějic, máme tam nyní cestu za lékařem). Předem moc děkuju za Vaše tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
16.11.22 15:53

@Daaada já sice nevím, ale kdyby nikdo neodpověděl, tak si můžeš dát na mapách Google „České Budějovice dětské hřiště“. Najde ti to dětská hřiště a můžeš si tam projet fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
16.11.22 17:13

Už jsem tam dlouho nebyla, ale s tobogánem si nevybavuju žádné. U polikliniky jih je hřiště kousek proti proudu řeky (Malý jez), ale na tobogán bych vzala buď do bazénu, nebo do některé herny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.11.22 20:41

Menší tobogán je v hernicce Šikulka. Venkovní v Dobré Vodě a v Borovanech. Přímo v ČB mě jinak nenapadá, u Polikliniky Jih je kousek Malák a hřiště je i na ulici Mánesova a herna Bejbycafé (všude jen klasické skluzavky). Ještě je vlastně venkovní v Safari resortu Hluboká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.11.22 13:37

Díky moc za nápady! Vidím to asi na tu herničku Šikulka, to sama s třemi prcky dám. Případně ještě projdu fotky dětských hřišťátek na mapách. Na bazén budu muset někdy přemluvit manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí