Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, jak moc jste neštovice mazali, jen ty velké naplněné pupínky, nebo všechny. My od včera mažeme, ale to bych ji mohla pomazat skoro celou ![]()
Dokud nesvědily, nemazala jsem. Pokud ano, tak holt všecko a jo, byly v řádu stovek. Měla jsem Tanno Hermal.
Nemazala jsem, protoze nesvedily. Kdyby svedily, tak bych mazala vsechny, byt by jich byly stovky.
@ugluk píše:
Dokud nesvědily, nemazala jsem. Pokud ano, tak holt všecko a jo, byly v řádu stovek. Měla jsem Tanno Hermal.
Taky máme Tanno, ten je super, už u starší dcery jsem ho taky měla.
Já mazala všechny, ale ne žádným pudrem. Přišlo mi, že to je ještě horší. Mazala jsem gelem Virasooth nebo tak nějak.
@cverunka píše:
Já mazala všechny, ale ne žádným pudrem. Přišlo mi, že to je ještě horší. Mazala jsem gelem Virasooth nebo tak nějak.
Ty klasický pudry jsou hrozný.
Mazal jsem jen na obličeji. Když ho svedilo tělo, tak jsem ho vykoupala ve vaně s trochou hypermanganu.
Dávala jsem kapky fenistil 3× denně ze začátku aby nesvědilo..pomáhalo to. A mazala jen občas když přišla že svědí… a to ViraSoothe… namazala jen jak přiběhla že svědí.
@KKK85 píše:
Dávala jsem kapky fenistil 3× denně ze začátku aby nesvědilo..pomáhalo to. A mazala jen občas když přišla že svědí… a to ViraSoothe… namazala jen jak přiběhla že svědí.
Dávám jí taky 3×denně, to by mělo pomoci od svědění. Budu teda mazat jen ty svědivý a uvidíme ![]()
Můj kamarád chytl neštovice v dospělosti a byl tak obsypaný, že ho přítelkyně mazala takovou tou stěrkou na těsto.
Tenkrát mu moc do smíchu ale nebylo, zkusil jak pes.
@lucad77 píše:
Můj kamarád chytl neštovice v dospělosti a byl tak obsypaný, že ho přítelkyně mazala takovou tou stěrkou na těsto.Tenkrát mu moc do smíchu ale nebylo, zkusil jak pes.
To věřím, musel si hodně vytrpět. Já měla někdy před 10 lety opar na stehnu a žádná sranda. Starší dcera měla neštovice ve 3,5 měs. a ani o nich nevěděla.
Dceři sem mazala vše, používala sem Bodyfresh a pak na hojení Měsíček a Tea Tree krém. Ale neměla jich moc ![]()