Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, já mám ten malý, Avent nám tekl, tento neteče a je super, malý nechce z ničeho jinýho pít. Pítko je tvrdší, takže odolá hravě (řekla bych tvrdší než u Aventu). Myslím, že je to dobrá volba ![]()
My máme tento a je super - podle mě je princip stejný, tak je to fuk. Vymývat je teda třeba kartáčkem s jarem, jinak tam zůstávají čajové usazeniny. Ale dá se celý rozebrat - vyndat ta plastová číst i vyloupnout ta silikonová membrána (což se mi u Aventu nepodařilo - možná jsem se málo snažila), takže se fakt dá dostat všude. Samík má zatím zuby dva, používá ho rád i jako kousátko a zatím tam žádné šrámy nejsou. A jak píše Amber, s Aventem jsme měli problém, že když do hrnku fouknul, tak pití vyteklo tou dírkou ven. To se nám s tímto nestalo. Pije se z něj asi dobře, zatím stížnosti nebyly
Takže my taky doporučujem ![]()
Já doporučuji hrníček od firmy Mam (mají i v Dmku) a Lovi, ventil jde vyndat a regulovat průtok, nekape nám ani jeden a malý má rád když hrníček letí k zemi
,pluis cena příjemná.
K čištění taky používám na minimísta mezizubní kartáček a v pohodě (ventil jde navíc na začátek i vyndat nebo dát na největší vůli, aby díto snáz pochopilo, že něco poteče).
Dobrý, i když kapající, je hrníček napití skoro jako u dospěláků http://parfumerie-hracky.cz/…od_1457.html. Dle některých tak dítě nepochopí, že ho musí naklánět tak akurát, aby všechen obsah nevylilo na sebe, ale mylím, že muto časempůjde vysvětlit, já v tom problém nevidím.
Ahoj,
tak takový hrneček jsem sháněla v kamenných obchodech v olomouckém a zlínském kraji a nikde jsem na něj nenarazila. Nevíte, kde se dá koupit ? Nechce se mi ho objednávat přes internet a platit zbytečně za poštovné.
Holky, prosím už jste některá koupila hrneček od Tommee Tippee Explora? Mám na mysli prostě tu novou řadu, našla jsem to namátkou třeba na tomhle odkazu
http://tommeetippee.webnode.cz/produkty-1/
Zajímalo by mě, jestli pítko vydrží odolat zoubkům, jak se z toho dobře pije a jestli to jde uvnitř dobře vymýt, aby se z toho dalo dávat i třeba mléko. Aventy jsou na tohle bezva, ale dost se s nima trápíme, co se týče protékání. Nedovedu si představit Avent vzít ven.
Tak kdyžtak děkuju předem za případnou odpověď