Teplota příkrmů-nádobí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12978
1.12.09 16:06

Teplota příkrmů-nádobí

Zdravím všechny přikrmující maminky. Začala jsem přikrmovat ( dnes proběhl prví brambor), občas je kaše. Potřebovala bych poradit nádobí nebo fintu, jak udržujete během krmení jídlo teplé. Mě vždy vystydne a od půlky krmení už je to takové vlažné a bojím se, že by kvůli tomu i nedojedla jídlo. Kdo by také chtěl studenou kaši, že?
Jsou nějaké speciální mističky nebo talířky, v kterých jidlo tak rychle nestydne?
Nebo jen přihříváte v mikrovlnce?
Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Taz
630
1.12.09 16:09

Jasně, my měli od Bočka talířek, do něhož se do spodní části nalila teplá voda a jídlo vydrželo teplé. Navíc má přísavku, aby držel na stole a nepřevrhl se. :palec: Tak hodně zdaru s příkrmama… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
1.12.09 16:15

Třeba tento termotalířek, ten od Bočku jsem nenašla:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
 http://www.bonifac.cz/…odry-i345337

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.12.09 16:44

ahojky,
já dělám polední masozeleninový příkrm do skleniček a ohřívám to rovnou v nich ve vodní lázni. ve skleničce to krásně drží teplotu. když to přehřeju, tak to přendám di misky, tam rychle vychladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L
781
1.12.09 19:31

Ahoj, my pořídili multifunkční ohřívačku ( tuším, že od Tefalu, už mi to vypadlo ) byla na všechny velikosti skleniček, kaši nebo jsem vylila do ohřívací mističky skleničku a večer kaši a krásně držela teplotu celou dobu, co malá jedla. Další část ohřívačky byla na lahve. Sestra si ji pořídila také a taktéž spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.12.09 21:02

Já používám keramickou misku - máme keramické nádobí, miska má tlusté stěny. Když ji předtím vyliju vařící vodou z konvice, ohřeje se a krásně drží teplo celou dobu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí