Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky,mám dotaz jestli nemáte některá zkušenost s hrníčkem od MAM.Ona je to teda spíš jako flaška.V návodu bylo napsaný že se má vnitřek co je v savičce zarazit,aby to neteklo.Jenže když to tam zarazím,tak z toho nejde sát pití,až když jako by to pitko se zkousne tak to teprve teče.Mám 8 měsíční holčinu a ona nepochopí,že si to musí zkousnout,na obalu bylo napsaný že je to už od 6 měsíců.tak nevím jestli jsem to tam nedala nějak špatně…Díky za rady a info
Všechna tahle pítka se musí skousnout, aby to teklo, ono to ani jinak technicky nejde, aby to pítko neteklo a najednou zjistilo, že ho má dítko v puse a teklo ![]()
A co mám zkušenost s malým, tak se skousnutím problém nebyl, na to přišel hned, ale dlouho nemohl pochopit, že to musí naklonit.
Mám ten samej a taky mi nejde se z toho napít.. Malý je pět měsíců, dávám jí ho občas, zatím ho jen kouše, ale mívá mokrou bradu, takže jí to asi funguje..
No já právě měla do tedka zkušenost jen s hrníčkama od AVENTU a tam je to jinak.Zkousnout se nemusí nic a je taky netekoucí
Zkoušela jsme s i bez toho vnitřku, malé nevyhovoval. Dala jsem jí hrníček Lovi360° a od prvního okamžiku věděla co s ním.
@rejžička píše:
@Marau A jak funguje ten hrníček? Je to tenhle?
jojo přesně ten.
Kačka z něj teď už pije jen v noci, neteče
jasné není to 100%, ale opravdu se dá říct „netekoucí“ jsme s ním max. spokojení
Ten od MAM tu mám taky, kdyby náhodou sednul miminku, které čekám, ale jinak půjde z domu
Příspěvek upraven 08.04.12 v 11:49
My ho taky máme, nejdřiv sem na to koukala jak trubka, co s tim, dokonce to sama zkoušela, ale přišlo mi, že to chce dost velký tah,aby něco teklo. U nás zatím neuspěl. Pijeme z měkkého pítka, které bylo k trénovacímu hrnečku nebo spíš lahvičce taktéž od MAM.
Je to jednoduché, my ho máme taky, s tvrdým pítkem.
Nesmíš ten větší konec zarazit do té savičky úplně,jinak nic nepoteče. A když ho naopak zandáš jen lehounce, jakoby ho necháš víc venku tak to naopak bude téct hodně.
Malý mi z MAM taky nechce pít, pořád jen vrže zoubkama o tu gumu… spíše si s tím hraje, takže mu ho dávám minimálně.
taky ho mám a taky z něj malá neumí pít a to jinak umí pít naprosto ze všeho. blbější učící hrneček jsem ještě neviděla...... i jak je to díky tomu vnitřku tvrdé, vůbec to malá nechce sát.
a není pravda, že jsou všechny netekoucí hrnečky na tento způsob, mám doma ještě nuk, avent a tupperware a ani jeden není na tenhle způsob, všechny jsou netekoucí a ani v jednom není tahle debilní tvrdá plastová tyčka
![]()