Hrníček na učení MAM

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1687
8.4.12 10:02

Hrníček na učení MAM

Ahojky,mám dotaz jestli nemáte některá zkušenost s hrníčkem od MAM.Ona je to teda spíš jako flaška.V návodu bylo napsaný že se má vnitřek co je v savičce zarazit,aby to neteklo.Jenže když to tam zarazím,tak z toho nejde sát pití,až když jako by to pitko se zkousne tak to teprve teče.Mám 8 měsíční holčinu a ona nepochopí,že si to musí zkousnout,na obalu bylo napsaný že je to už od 6 měsíců.tak nevím jestli jsem to tam nedala nějak špatně…Díky za rady a info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101535
8.4.12 10:07

Všechna tahle pítka se musí skousnout, aby to teklo, ono to ani jinak technicky nejde, aby to pítko neteklo a najednou zjistilo, že ho má dítko v puse a teklo :-)
A co mám zkušenost s malým, tak se skousnutím problém nebyl, na to přišel hned, ale dlouho nemohl pochopit, že to musí naklonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.4.12 10:09

Mám ten samej a taky mi nejde se z toho napít.. Malý je pět měsíců, dávám jí ho občas, zatím ho jen kouše, ale mívá mokrou bradu, takže jí to asi funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
8.4.12 10:24

No já právě měla do tedka zkušenost jen s hrníčkama od AVENTU a tam je to jinak.Zkousnout se nemusí nic a je taky netekoucí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.4.12 11:09

Zkoušela jsme s i bez toho vnitřku, malé nevyhovoval. Dala jsem jí hrníček Lovi360° a od prvního okamžiku věděla co s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.4.12 11:33

@Marau A jak funguje ten hrníček? Je to tenhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.4.12 11:48
@rejžička píše:
@Marau A jak funguje ten hrníček? Je to tenhle?

jojo přesně ten.
Kačka z něj teď už pije jen v noci, neteče :) jasné není to 100%, ale opravdu se dá říct „netekoucí“ jsme s ním max. spokojení

Ten od MAM tu mám taky, kdyby náhodou sednul miminku, které čekám, ale jinak půjde z domu

Příspěvek upraven 08.04.12 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
8.4.12 11:48

My ho taky máme, nejdřiv sem na to koukala jak trubka, co s tim, dokonce to sama zkoušela, ale přišlo mi, že to chce dost velký tah,aby něco teklo. U nás zatím neuspěl. Pijeme z měkkého pítka, které bylo k trénovacímu hrnečku nebo spíš lahvičce taktéž od MAM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.4.12 11:51

Je to jednoduché, my ho máme taky, s tvrdým pítkem.
Nesmíš ten větší konec zarazit do té savičky úplně,jinak nic nepoteče. A když ho naopak zandáš jen lehounce, jakoby ho necháš víc venku tak to naopak bude téct hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
8.4.12 12:31

Malý mi z MAM taky nechce pít, pořád jen vrže zoubkama o tu gumu… spíše si s tím hraje, takže mu ho dávám minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
8.4.12 15:11

taky ho mám a taky z něj malá neumí pít a to jinak umí pít naprosto ze všeho. blbější učící hrneček jsem ještě neviděla...... i jak je to díky tomu vnitřku tvrdé, vůbec to malá nechce sát.
a není pravda, že jsou všechny netekoucí hrnečky na tento způsob, mám doma ještě nuk, avent a tupperware a ani jeden není na tenhle způsob, všechny jsou netekoucí a ani v jednom není tahle debilní tvrdá plastová tyčka :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí