Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo by možné přidat tuto funkci? Například v podobě zaškrtávacích čtverečků, jako je to např. u e-mailu. Rozhodla jsem se udělat čistku, ale mám tam toho strašně moc, byla by to práce na půl večera
Možná by to využili i další?
Taky se přidávám. Ale admin Tereza už někde v diskuzi právě na moji žádost napsala, že dotaz pošle dál programátorům. Takže předpokládám, že je to v řešení.
Stejně tak by bylo fajn posílat hromadné SZ nebo je jednoduše přeposílat ![]()
Je to v plánu.
Další možností je si automatické přidávání do oblíbených diskusí zrušit a zakliknout si pouze u diskusí, které chci sledovat.
Tereza
admin píše:
Je to v plánu.Další možností je si automatické přidávání do oblíbených diskusí zrušit a zakliknout si pouze u diskusí, které chci sledovat.
Tereza
toto mi připadá jako logická volba
admin píše:
Je to v plánu.Další možností je si automatické přidávání do oblíbených diskusí zrušit a zakliknout si pouze u diskusí, které chci sledovat.
Tereza
Jj, o té možnosti vím… Bohužel jsem měla tu záložku zas*atou XY diskuzema (které jsem si jako oblíbené nenastavila), už když se vytvořila, tak hledám nějakou snadnou možnost, jak se toho zbavit…
Navíc mě většinou diskuze zajímá den, dva, ale pak už tam lidi připisujou jenom kraviny, na mě to akorát bliká a mám nutkavou potřebu to rozklikávat
![]()
Zatím jsem přišla na to, že když dám Smazat u jedné diskuze, potvrdím a stihnu kliknout na Smazat u jiné diskuze, než se obnoví stránka, smaže se taky ![]()
Tak doufám, že to není nějaká chyba, kterou mi opravíte
![]()
Ha a teď jsem přišla na to, že když kliknu na Smazat pravým a dám otevřít v novém panelu, tak se diskuze smaže a nemusím nic potvrzovat. Tohle u dělám u tolika diskuzí, u kolika chci a pak si zavřu celé okno prohlížeče.
Třeba to někomu pomůže do té doby, než se ta funkce vyvine ![]()
Angua píše:
Zatím jsem přišla na to, že když dám Smazat u jedné diskuze, potvrdím a stihnu kliknout na Smazat u jiné diskuze, než se obnoví stránka, smaže se takyTak doufám, že to není nějaká chyba, kterou mi opravíte
![]()
![]()
mažu to stejně a smažu třeba 3 najednou
![]()
Tak výše uvedenou pravotlačítkovou metodou se mi podařilo promazat 8 stran oblíbených diskuzí během 2 dílů Přátel - to celkem jde, doporučuju ![]()