Hrozné prdíky u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
291
7.10.14 14:08

Hrozné prdíky

Ahoj..
jsem totálně zoufalá…malý má dneska přesně 14 dní a už od porodnice ho pěkně trápí větry :( kroutí se, přitahuje nohy k bříšku a je úplně ale úplně rudý…vyzkoušeli jsme úplně všechno, natřásat, nahřívat bříško, kapičky, polohu na tygříka…prostě všechno…je mi ho hrozně líto takhle vidět…odpoledne vždycky usne a za dvacet minut je vzhůru protože ho zas to bříško probudí..nemáme ještě někdo něco osvědčeného? Popřípadě kdy to přestalo? :( děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
585
7.10.14 14:10

Rektální trubička, zabrala vždy a hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.10.14 14:12

Jj tu sem zapoměla vypsat, prdíme s ní..vždycky se vyprdí a za hodinku znovu ani ne…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.10.14 14:13

Nevíte někdo jak je to s fenyklovým nebo kmínovým čajem u tak malého miminka? Může se podávat v malém množství nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
7.10.14 14:14

Položit na bříško na spaní, cvičit nožkama při jídle…kojíš nebo dáváš um?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
7.10.14 14:14

Malá to měla taky a začlo se to lepšit až po pátém měsíci, nezabralo nic :( Akorát snad po kapkách baby calm jí to šlo o něco lépe.

• Citovat
  • Upravit
3409
7.10.14 14:15
@Corie píše:
Nevíte někdo jak je to s fenyklovým nebo kmínovým čajem u tak malého miminka? Může se podávat v malém množství nebo ne?

určitě může :palec: já prvnímu i dělala um ze slabého feniklového čaje :nevim:

Příspěvek upraven 07.10.14 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.10.14 14:15

Davas ho v prubehu krmeni odrihnout? To by mohlo trochu pomoct. Jeste nam pomaha nosit v poloze zady k sobe, hlavu mezi prsa, chytit pod zadeckem a pokrcit mu tak nozicky. Vzdycky si odrihne a vyprdi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.10.14 14:16
@cizova píše:
Položit na bříško na spaní, cvičit nožkama při jídle…kojíš nebo dáváš um?

Kojím..plně. Na bříško pokládáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.10.14 14:16

@Corie Fenyklový čaj jsem dávala od příchodu z porodnice, ale hodně lidí tvrdí, že se čaj dávat nemá, tak těžko říct :nevim: A pozor, někde jsem četla, že fenykl může mít na některé děti opačný účinek. Každopádně přeji hodně síly na malého, některá období se prostě musí přežít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
7.10.14 14:18

@Deninina to,máš úplně to samé jako našemu prvnímu veškěré kapky na bříško uškodily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 14:18

My jsme přísahali na kombinaci lactobacilů Swiss (vysypat kapsli do mléka) a s každým krmením pár kapek Espumisanu. Za pár dní to zázračně pomohlo. A někdy při krizi ležel na přebalovacím pultu na pračce a fénovali jsme bříško (opatrně na teplotu, zkoušej rukou). A nebo jsme mu večer cvičili s nohama, přitahovat k tělu, aby se vyprděl. Ale ty lactobacily a espumisan byl základ. Jo a krmili jsme ho MM + Nutrilonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.10.14 14:20

Také jsem to zažila u prvního syna, z toho, co píšeš nepomohlo nic, možná trochu tygřík a pohupování na balonu s miminkem v náručí. Tu rektální rourku zkuste. Také zkus držet dietu, já jsme skončila nakonec u nemléčné diety. V podstatě jsem byla pouze na starším světlém pečivu, přesnídávkách, šunce a jedla jsem dietní vařené jídlo. Také to tedy nezabralo a syn se kroutil v noci ještě po jednom roce. Ale přes den to bylo lepší, když se začal víc pohybovat. Přes den jsme to řešili kočárkem, spal jen v jedoucím kočárku. :nevim: V noci jsme to museli přetrpět v posteli, spal se mnou. Ale každé dítě je jiné a kamarádkám tohle děti dělaly třeba jen v šestinedělí. :nevim: Být tebou bych zkusila ještě šátek a nosit miminko v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
7.10.14 14:20

@Corie kapky babycalm---- u nás jediné účinné. a BioGaia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.10.14 14:21
@Deninina píše:
@Corie Fenyklový čaj jsem dávala od příchodu z porodnice, ale hodně lidí tvrdí, že se čaj dávat nemá, tak těžko říct :nevim: A pozor, někde jsem četla, že fenykl může mít na některé děti opačný účinek. Každopádně přeji hodně síly na malého, některá období se prostě musí přežít :hug:

Můžu se zeptat jak? V lahvi nebo stříkačkou? A který ten čaj konkrétně prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí