Hrubá a čistá mzda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
http://www.mesec.cz/…-ciste-mzdy/
si to zkus spočítat. na netu je spousta mzdových kalkulaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nebudeš uplatňovat slevy na děti, tak mi to na kalkulačce z netu vyšlo na 8860 Kč.
Jestli budeš mít slevu na děti, tak 10794 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
omlouvám se za zdvojený příspěvek, nějak mi blbne noťas ![]()
Příspěvek upraven 07.06.11 v 11:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čistého by to mělo dělat 8.860,–Kč, pokud podepíšeš prohlášení k dani ( tj. pokud nepracuješ ještě někde jinde, kde by si uplatňovala slevu na dani), pokud manžel neuplatňuje slevu ( bonus) na děti, tak v případě uplatnění obou dvou dětí by ti to dělalo včetně vyplacených daňových bonusů na děti 10.794,–Kč čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak mi to může dělat 10794,– čistého, když hrubého to bude 10 000,– Kč. Tomu nerozumím. Ale jinak děkuji za vpočty.
- Citovat
- Upravit
Sindarela píše:
Jak mi to může dělat 10794,– čistého, když hrubého to bude 10 000,– Kč. Tomu nerozumím. Ale jinak děkuji za vpočty.
Protože to už není sleva na dani, ale daňový bonus. Skutečně to tak lze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je bezne ,ze u tak nizkych zakladu je nakonec cista mzda vyssi nez samotny zaklad (jsou tam danove bonusy)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivcinko zdravím, můžu mít také dotaz?
V září jsem byla se synem na OČR. Všude nacházím odkazy, JAK se to vypočítává atd, ale nikde nemohu najít, jak bude vypadat výplatní páska, abych věděla jaký odvod pojistného bude. Měla jsečm OČR poprvé, tak nechci mít chyby.
HM 10 000, OČR vyplaceno 1400. Kalendářních dnů bylo 6.
Prosím o radu, a´t to mám správně. Jsem v malé kanceláři 7hod denně. DĚKUJI MOC.
- Citovat
- Upravit
chyba, kalendářních bylo 8. V pondělí byl OČR zahájen, následující pondělí ukončen.
Jaký bude postup při výpočtu čisté mzdy?
Předem upozorňuju, že mzdovku dělám já ![]()
- Citovat
- Upravit
Co jsem tak našla, tak nevím, jak vypočítat výši pojistného OD ZAMĚSTNAVATELE. Běžně ho počítám ze zákl.hrubé mzdy. Ale teď z HM+OČR?
- Citovat
- Upravit
no nevím, co je zde počítáno, jelikož OČR vyplácí sociálka, stejně jako mateřskou. Zaměstnavatel vyplácí pouze prvních 14 dní, po novu 21 dní nemocenské
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky chci se zeptat kámoška ted na mě vyrukuje, že půjde na BRIGÁDU a bude mít 70 kč HRUBÉHO! To mi dost neleze do hlavy když je to brigáda tak jak může mít hrubou mzdu…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny.
Dostala jsem nabídku práce. Je to plný úvazek, ale jen za 10 000,– Kč hrubého a tak se ptám, kolik to dělá čistého? Jsme čtyřčlenná rodina se 2 dětmi (7,4).
Jestli víte, prosím aspoň zhruba, kolik to může být. Děkuji Sindarela