V čem v dnešní době podnikat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
to jsem chtela, nejakou hospicovou peci ale v Ove i je tam dost agentur domaci pece.nebo mat.centrum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem ve městě, takže si nedovedu představit, co bych vymýšlela na samotě v lese, poněvadž i tady, uprostřed lidstva mě napadly po důkladných úvahách finačních i úředních jen tři věci:
- děvky a bordel
- chlast
- levný žrádlo…

jsem neporadila, co?
Já vím, taky jsem mívala vznešené cíle…
NiKi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monjie píše:
to jsem chtela, nejakou hospicovou peci ale v Ove i je tam dost agentur domaci pece.nebo mat.centrum
mateřské centrum bych zrovna s výdělkem nespojovala ![]()
- Citovat
- Upravit
nj ani asi Paliativni peci co? Dedek chce vyrabet syry
a varit pivo, ale to mi prijde nerealny…:D ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
na samotě u lesa bych to viděla na pětování konopí a výrobu mastí. Nebo sbírání lysohlávek ![]()
ALe vážně, dá se tam pěstovat bio zelenina a prodávat, sbírat maliny atd. prodávat. Já bych to teda nedělala.
Služby seniorům, na tom se vydělat nedá, na mateřském centru taky, to je spíš charita.
Takže asi neporadím, akorát mě to pobavilo.
Jestli někdo ví, v čem podnikat a na čem zbohatnou, tak si to stejně nechá pro sebe. Já to nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NiKina píše:
jsem ve městě, takže si nedovedu představit, co bych vymýšlela na samotě v lese, poněvadž i tady, uprostřed lidstva mě napadly po důkladných úvahách finačních i úředních jen tři věci:
- děvky a bordel
- chlast
- levný žrádlo…
jsem neporadila, co?
Já vím, taky jsem mívala vznešené cíle…
NiKi
…co si pořídit včely a prodávat lesní med, vosk, svíčky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty včely jsou dobrý nápad..ale hodně práce a v začátku i velká investice
švára je má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pro tu marijánku, všechno ostatní je nákladné na provoz… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jste duší zemědělci, tak bedýnkování, nic jiného mě vzhledem k samotě u lesa nenapadá. Ale to není hned do začátku, ono to trvá. Ale na druhou stranu poptávka po bio roste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V čem se dá v dnešní době podnikat? Napadá Vás něco?V čem by člověk mohl uspět?Stěhujeme se na samotu u lesa, než něco člověk najde.Co vy na to? Díky za rady!