V čem v dnešní době podnikat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No já jsem svého času přemýšlel nad tím, že si založím živnosťák na vlonou živnost „řešení čehokoliv kdykoliv“. nesmějte se, spousta lidí je váhavých a nerozhodných… Tak si třeba vzpomeňte na Wolffa z Pulp Fiction…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mahdalka píše:
Já myslím že čím větší kravina,tím větší výdělek!Třeba jak ty dva studenti vymysleli tu cestovku pro plyšáky.Jako poslali by jste svýho plyšovýho medvídka do Ameriky?Já bych tam poslala leda tak sebe,ale klukům to dost sype a o službu je zájem
![]()
Tohle mě by třeba vůbec nenapadlo.Nebo jak si člověk může namíchat vlastní můsli.To chce dobrej nápad,jenže jakej?
jo přesně v jednoduchosti je síla a v dnešní době lidi chtej neco nového originalniho už je nudí to obyčejné ![]()
- Citovat
- Upravit
Obnovuji starší diskuzi… nenapadá vás něco, v čem by se dalo začít podnikat z domova, kromě přeprodeje oblečení?
Prosím omluvte anonym, chodí sem známí, a nemusí vědět co se mi honí hlavou, beru to jako dost soukromou záležitost.
- Citovat
- Upravit
V první řadě je třeba se zamyslet nad tím, co vlastně umíš dělat. Tyhle otázky fakt nechápu.
Výborně se třeba podniká z domu s vedením účetnictví, ale pokud tomu rozumíš jako koza petrželi, tak to asi nebude nic pro tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvorba/výroba/dekorace čehokoliv, účetnictví, překlady, doučování, tvorba www stránek, psaní textů, článků, knihy, domácí výroba některých potravin/pěstování a následný prodej sazeniček…je toho spousty, jde o to, co ti jde, ale asi ti tady moc lidi radit nebudou, nepotřebují další konkurenci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych nenazvala podnikáním, ale přivýdělkem. Teprve až by ses chytila v nějakém oboru, který ti půjde- máš na něj talent a znalosti, respektive je pro to místo na trhu. Tak teprve potom podnikání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit