V čem v dnešní době podnikat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
2.12.12 17:08

No já jsem svého času přemýšlel nad tím, že si založím živnosťák na vlonou živnost „řešení čehokoliv kdykoliv“. nesmějte se, spousta lidí je váhavých a nerozhodných… Tak si třeba vzpomeňte na Wolffa z Pulp Fiction…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elininka
2.12.12 17:09
@mahdalka píše:
Já myslím že čím větší kravina,tím větší výdělek! :mrgreen: Třeba jak ty dva studenti vymysleli tu cestovku pro plyšáky.Jako poslali by jste svýho plyšovýho medvídka do Ameriky?Já bych tam poslala leda tak sebe,ale klukům to dost sype a o službu je zájem :nevim: :pankac: Tohle mě by třeba vůbec nenapadlo.Nebo jak si člověk může namíchat vlastní můsli.To chce dobrej nápad,jenže jakej?

jo přesně v jednoduchosti je síla a v dnešní době lidi chtej neco nového originalniho už je nudí to obyčejné :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.16 10:50

Obnovuji starší diskuzi… nenapadá vás něco, v čem by se dalo začít podnikat z domova, kromě přeprodeje oblečení?
Prosím omluvte anonym, chodí sem známí, a nemusí vědět co se mi honí hlavou, beru to jako dost soukromou záležitost.

• Citovat
  • Upravit
5178
4.1.16 10:53

V první řadě je třeba se zamyslet nad tím, co vlastně umíš dělat. Tyhle otázky fakt nechápu.
Výborně se třeba podniká z domu s vedením účetnictví, ale pokud tomu rozumíš jako koza petrželi, tak to asi nebude nic pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.1.16 10:59

Tvorba/výroba/dekorace čehokoliv, účetnictví, překlady, doučování, tvorba www stránek, psaní textů, článků, knihy, domácí výroba některých potravin/pěstování a následný prodej sazeniček…je toho spousty, jde o to, co ti jde, ale asi ti tady moc lidi radit nebudou, nepotřebují další konkurenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
4.1.16 15:59

Ja bych nenazvala podnikáním, ale přivýdělkem. Teprve až by ses chytila v nějakém oboru, který ti půjde- máš na něj talent a znalosti, respektive je pro to místo na trhu. Tak teprve potom podnikání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat