Hrudky ve stolici miminka

64
24.6.17 14:04

Hrudky ve stolici miminka

Ahoj, mám takový dotaz ohledně stolice svého 3 měsíčního miminka- Samíka. :) Už je to třetí den co kaká.. jak to říct..hrudky, kousky.. vždy u toho hrozně tlačí a někdy až brečí jak mu to nejde a když už se teda vyprázdní ve výsledku má normální žlutou, někdy nazelenalou barvu, ale v něm prostě velké cucky, jako by to špatně strávil, ale nikde jsem se o tom nedočetla..Tak nevím.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
24.6.17 14:08

Hrudky jako tvrde nebo hrudky jako kousky? Kakani ma byt jako michana vajicka, tedy maji tam byt takove jako „srazeniny“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.6.17 14:13
@Alyss1 píše:
Hrudky jako tvrde nebo hrudky jako kousky? Kakani ma byt jako michana vajicka, tedy maji tam byt takove jako „srazeniny“…

Jako kousky…A není to třeba zácpa? Já vůbec nevím, přijdu si jak blbá…Šla bych s tím k doktorovi, ale nejdřív se poptám.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
24.6.17 14:23

Ahojky, když mojí dceři byly cca 3 měsíce, měla průjem, pak už nemohla pořádně ani kakat, tlačila u toho, a vždy měla žlutou až nazelenalou stolici a ano, vypadalo to jako míchaná vajíčka. Zjistili ji nějakého parazita. Já tedy nekojim, myslím, ze to bylo i nestrávené mléko, ale parazit jak vyšitý. Dieta a nějaké léky. Dojdi k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.6.17 15:04

@Peťuláková Ty jo..Tak já tam teda zajdu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
24.6.17 15:29

@Lucpucka Samozřejmě se můžu mýlit. Ale pokud se snaží opravdu vehementně tlačit a maximálně jí vypadnou ty hrudky, nějaký střevní parazit tam být může. Hlavně aby neztrácela minerály, tak pomůže odvar z mrkve a na ten průjem odvar z rýže. Neboj, bude dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí