Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžete třeba střílet ze vzduchovky do terče, jestli si troufáš.
To je baví v tomto věku hodně. Nebo i deskové hry - v tomto věku mají rádi např. Osadníky z Catanu.
To znám
hrajeme na xboxu, žereme sladký, nějaký deskovky třeba dobble, zoo, výlet. Duchaplnou náplň a zeleninu nechť do nich cpe maminka, tady jsou na rozmazlovaci dovolené
plus teda jsem doufala, že už bude mít nějaký pud sebezáchovy a ono možná spíš puberta. Čištění zubů připomenu dvakrát, s bičem nad ní stát nebudu, kor když tu do toho mám svýho mrnouse. A nebojte, meloun, jablko nakrájím, dam před čumák a během dne to zmizí… Navíc ji čeká další týden u babičky, tak nebude na škodu trochu vyhladovět ![]()
S naším hrajeme karty (prší), monopoly, aktivity, kamionem po Evropě. Nás má ještě trenažér na řízení autobusu a kamiónu, to má na PC jako hru. Jinak na mobilu si staví Minecraft. Jinak venku litá na kole, koloběžce. Občas prohlíží knížky, čte. Hodně si kreslí podle předlohy. Záleží co synovce baví, podle toho bych se řídila.
@modravlocka no tak to bych se bála
ještě by si ze mě udělal pohyblivý terč ![]()
@Bubla Bůčková jo XBOX ho taky moc baví
ten máme doma
asi máš pravdu, nebudu si hrát na velkou výchovu, od toho mají maminky
ale základní pravidla zkusím vyžadovat
uvidíme jestli po tom týdnu stále bude stát náš barák na stejném místě ![]()
@Margit. Tomanova píše:
@Bubla Bůčková jo XBOX ho taky moc bavíten máme doma
asi máš pravdu, nebudu si hrát na velkou výchovu, od toho mají maminky
ale základní pravidla zkusím vyžadovat
uvidíme jestli po tom týdnu stále bude stát náš barák na stejném místě
Nakup Nutelu a parky, stáhni auta na Xbox a staň se oblíbenou tetou. Matiku pro pátou třídu s ním neopakuj
![]()
@Bubla Bůčková ono je to těžký… ségra má tři děti a teď se rozvádí tak jí chci pomoct a nechci jí domů vrátit ďábla ![]()
@Margit. Tomanova píše:
@Bubla Bůčková ono je to těžký… ségra má tři děti a teď se rozvádí tak jí chci pomoct a nechci jí domů vrátit ďábla