Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den znám hru čertí ocazky mým dětem se to moc líbí vezmete grepový papír nastříháte jej a strčíte dětem za štrampličky a oni si na vzájem ty papíry chtějí vzit možná se vám to bude hodit s pozdrevem Michaela
Ja mam podobny problem. Vymyslela jsem si, ze na posvatebni zahradni slavnosti bych chtela pro deti a jejich rodice usporadat neco na zpusob olympijskych her:-) ale kdyby to slo udelat ve svatebnim stylu! Neco jako: discipliny ze svatebnich zvyku, kde by se museli zapojit i rodice. Nezazil nekdo neco na ten zpusob???
@jitkamadr píše:
Ja mam podobny problem. Vymyslela jsem si, ze na posvatebni zahradni slavnosti bych chtela pro deti a jejich rodice usporadat neco na zpusob olympijskych her:-) ale kdyby to slo udelat ve svatebnim stylu! Neco jako: discipliny ze svatebnich zvyku, kde by se museli zapojit i rodice. Nezazil nekdo neco na ten zpusob???
Hod kyticí na cíl a podobně? Velice dobrý nápad! Nikdy jsem se s tím nesetkala, ale o to víc se mi to líbí. Vzpomněla jsem si, že při běžných úkolech pro novomanžele měla sestřenice velkou jehlu s velkým uchem a do ní měla navléknout provázek. Ovšem pořádně silný.
Nakonec se nevěstě podařilo, ale řádně se zapotila. A sňatek nemusel být zrušen z důvodu neschopnosti ženy zašít mužovo oblečení. Jako úkol zručnosti - perfektní!
Ahojky, je ještě možné sehnat nabízené CD s hrami. Za chvíli tu máme dětský den, tak by se nová inspirace hodila. Předem moc děkuji ![]()
Ahoj, taky by mě zajímalo, jestli by bylo ještě možné získat již zmiňované cd s hrama.
Dobrý večer, pokud Vám pošlu adresu, poslal byste mi taky nějaké hry? Děkuji. Petra
Dobrý den, dalo by se od někoho sehnat to CD? Jsem učitelka na prvním stupni ZŠ a moooc by se mi hodilo. Nabízeno od Michaelakkk 12.07.10 09:31
Děluji
Prosím o radu nebo pomoc chtěla bych dětem připravit mapu nebo pergamen který musí odšifrovat a podle toho najdou ukrytý poklad. Nevíte prosím někdo nějaké jednoduché šifry co zvládnou děti bez problému děkuji
Dobrý den. prosím vás, potřebovala bych poradit. každoročně pořádáme s kamarády takovou dětskou akci pro naše děti. přijedeme na chatu, na které strávíme prodloužený víkend(pátek-neděle). letos máme téma záchranáři (hasiči, policisté a doktoři). mě ale moc nenapadají žádné soutěže, které by se toho týkaly. poradili by jste mi prosím? je to pro děti 5-10 let. ti starší, kteří mají 12+ let nám pomáhají s organizací, tak aby ty hry případně oni zvládli sami ( je jich 6)
poradíte mi prosím?
děkuji ![]()
Kateřina ![]()
KNNNN: Z hasičů určitě vázání uzlů, na internetu je spousta návodů
nebo přečerpat vodu z bodu A do bodu B, třeba i malým kyblíkem, dá se i písek
dále uhasit ohýnek, ale pod dozorem dospělých
jinak z doktorů a policistů pro takhle malé děti nevím. Každopádně něco hravého, s vodou si hodně vyhrají pokud bude hezky
snad to pomůže aspoň trochu ![]()
Teď mě ještě napadlo k těm policistům třeba schovat nějakou věc v lese, na zahradě či chatě, aby hledali třeba „ztracenou věc“. Nebo schovat panenku, medvídka jako „pohřešovanou osobu“. ![]()
@Michaelakkk píše:
když mi dáš svou adresu pošlu ti cd se hrami nápady pracovgními listy apod
Holky, sehnala jste některá to CD nebo nevíte o jakém CD byla přesně řeč? Třeba by se dalo sehnat jinde.
@Michaelakkk píše:
když mi dáš svou adresu pošlu ti cd se hrami nápady pracovgními listy apod
Mohla bych poprosit o hry?
Hmmm…mě nic nenapadá.