Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já to osobně nemám,ale kamarádky to chválí.Asi jak které děcko.Ale dost mi to doporučovali.
Mláděti je 11m, tento týden jsme byli v IKEE, kde je mají v dětském kouktu. loíbilo se mu to moc, akorát si s tím hrál tak, že to celé vzal a cloumal s tím - ale myslím, že už už by ho to začínalo zajímat.
Samíka to začalo zajímat už před prvním rokem a intenzivně ho to zajímalo do doby, kdy to „pokořil“ - tedy byl schopen ty kuličky popostrčit, kam chtěl
Teď si s tím ještě občas hraje, ale spíš teď furt chodíme ven, tak na to ani není čas…
Máme taky tu z Ikea a hraje si s tím Majda, tříletá sestřenka i šestiletý bratránek, o korálky je vždycky bitka
A uklidňuje to i mě, šoupat tam těma korálkama ![]()
Tak my koupili labyrint z Tesca Andrejce k 1 roku, ale moc ji to nebralo, přišlo mi, že to bylo na ní pozdě. Ale 5 měsíční syn si s ním teď pořád hraje, hrozně ho to láká.
U tobíka měl labyrint IKEA úspěch cca v 8 měsících. Hraje s ním do dneška - ukazujeme si barvy. A právě ted´ zaujal i Apolenku.
Ahoj,jaký máte názor na dřevěné labyrinty,takové ty provlékací (korálky na drátkách)?Vyhraje si s tím jednoroční dítě?