Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny v tom vedru:)
Nemáte někdo zkušenost s nějakým kolotočem na cestovní postýlku?Všechny co jsem viděla,jsou dělané jen na dřevěné,nějaké jsme zkoušeli u prvního syna a nedrželo to tam.Nemáte někdo zkušenost s nějakým pěkným kolotočem co drží i na cestovní postýlce?
Ahojky mám podobný dotaz. Kolotoč nad cestovní postýlku jsem v obchodě objevila, ale stojí 800,– Kč. Nenapadá vás jak si vyrobit vlastní? Nechci, aby se točil a hrál, jen aby se tam prckovi něco houpalo nad hlavou ![]()
Ale jakou hrazdičku. Hrazdičku samozřejmě mám, ale na ní si hraje na zemi. Myslím, že je na ní psáno, že do postýlky nepatří. Cestovní postýlku mám v kuchyni a malého tam dávám, jen když si tam potřebuju něco udělat. Ale nějak ho tam nemůžu zabavit. Má kolem sebe hodně hraček, ale ty nevidí, pořád mu je musím podávat, tak aby se měl na co dívat. je mu 5 měsíců. Podávat hračky mi samo nevadí, ale když mám v kuchyni špinavé ruce, tak je to špatný.
Já viděla takovou hrazdičku, co se upne na postýlku - takové jedno rameno z té klasické molitanové hrací deky. Nebo co mu tam jen přivázat gumičku a na tu nějaké hračky zavěsit?