HSG - Průchodnost vejcovodů rentgenem s kontrastem do dělohy

474
10.9.10 15:35

HSG

Ahoj Holky,chci se zeptat jestli jdete nekdo planovane na HSG(průchodnost vejcovodů rentgenem s kontrastem do dělohy)
Díky za odpovědi Kata :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
10.9.10 15:37

byla jsem, je to zazitek, ale da se to prezit, porod je horsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.9.10 15:40

Já na tom byla, dělali mi to v Gennetu, ne pod RTG ale pod UTZ. Dalo se to přežít, vrtání zubů je rozhodně horší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
10.9.10 15:42

jé moc děkuji za vřelé odpovědi snad to přežiju :-x :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.9.10 15:52

no ja byla na Bulovce, dostala jsem naladovku, nacpali me na stul pod rentgen, odesinfikovali me HLAVNE SE NEHOL pak to pekelne pali, vrazili dovnitr nejaky nastroje, mela jsem tam i medicku,, pak se dovnitr pusti ta barva, oni udelaji snimek a je to
neprijemny to je, ale da se to vydychat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
10.9.10 15:52

Ahoj, já jsem na tom byla zhruba před 3 roky. Mám za sebou několik operací, ale nikdy jsem nezažila větší bolest, než u HSG. Ale to bylo také tím, že jsem neprůchodná a oni se to snažili prorazit. Kámoška na tom byla taky - žádný problém nemá a říkala, že to bylo jen trochu nepříjemné. Takže si nevybereš. Pokud ti mohu radit, nech si pro jistotu píchnout něco na bolest. Máš na to nárok. Mě to nabízeli, já blbá řekla ne (protože u kámošky to bylo v poho) a pak jsem jim pozvracela celou ordinaci. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.9.10 16:14

a sebou vlozky a zajistit odvoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.9.10 16:19

Ja na tom byla taky a vydrzet se to da. :wink: :wink: :wink: Neni to zas tak hrozne. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.9.10 17:10

Já jsem na tom byla a přežila jsem to :mrgreen:

Není to nic příjemného, ale dá se to přežít - je to otázka max 10 min.!
Ani jsem po tom nekrvácela, jen malinko špinila, domů jsem jela ve 12 hod. a večer jsem byla naprosto v pohodě - jako bych na ničem nebyla :palec:

Držím palečky ať je všechno v pořádku :hug:

• Citovat
  • Upravit
474
10.9.10 17:56

moooc dekuji tolik podpory jsem snad ani necekala,jste moooc velky zlaticka :lol: :lol: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.