Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všem! Zakládám novou diskusi nejen pro návštěvníky centra Fertimed v Polance. Chtěla bych se podělit a získat informace o tomto centru, jeho postupech, vašich pocitech. Já jsem před svou první stimulací IVF. Stále se to posouvá a brnká mi to na nervech. Budu ráda, když se připojíte a vše společně probereme.
Ajka a Domi, no nevím jak dlouho to v Polance funguje.Začátkem léta jsem začala hledat centra v blízkosti Ovy.Našla jsem gyncentrum, které mi doporučovala moje gynekoložka a pak kolegyně přišla s Fertimedem v Polance. Na diskuzích jsem neslyšela moc chvály na gyncentrum, tak jsme zkusily Polanku.Zatím jsme na začátku,ale od 16.6. kdy jsme měli vstupní pohovor jsem toho absolvovala docela dost.
ahoj holky,já jezdím též do Fertimedu,ale v Olomouci.Doktoři i sestřičky jsou velmi příjemní.Zítra mě čeká první IUI-trošku nervy pracují.
ahoj beruska29,nám nebyla IUI vzhledem mému věku doporučena.V Olmíku jsem byla v létě na hysteroskopii a bylo to tam příjemné.Operovala mě dr. Koutná,příjemná i sestřičky byly fajn. Zítra budu držet pěstičky i palečky. tak zatím!
ahoj zoiča,včera mi odložili o měsíc,vše bylo ok,ale v laboratoři brzdí partnerův jeden výsledek,tak musíme čekat,To je příjemná doktorka.Už mám vyčerpané ultrazvuky přes pojištovnu,tak si je hradím sama.Tobě budu též držet palce,at vám to dobře dopadne.zatím ahoj
Ahoj holky,taky jezdím do Polanky mám za sebou IUI nezdařené a ted mě čeká IVF.Tak se snad zadaří.Holky jak na vás působí docent.Sobek.Mám s ním příští týden opět pohovor a příjde mi takovej divnej.Je to asi jen můj pocit.
Sestřičky jsou příjemné a paní doktorka taky.
Tak přeji všem at se zadaří,hodně štěstíčka
![]()
ahoj,taky mi přišel takovej divnéj,občas prohodil něco co pro něj bylo vtipné,ale pro nás ne.Nějak jsem mu občas v tom pohovoru nerozuměla.
Ahoj holky, včera jsme na KO dostala sprej synarel a 1DC si ho začnu stříkat,9DC kontrola + odběr který je nutný před punkcí vajíček (i s manželem).jestli bude vše OK,tak si vyberu další hormony a začnu stimulovat,pak budu chodit na utz jak rostou.No jen jak to píšu se mi chvěje žaludek.Vůbec nechápu,proč když máme 8 letou dceru se nám druhé mimi nedaří.Nějak mi to hlava nebere.
Jinak včera při kontrole asistoval doc. Sobek (je tam toiž nová dr.,tak jí kouká pod ruce) a přišel zase s novinkou, že bych se měla nechat naočkovat proti HP virům.Když jsem se ho zeptala,jestli se to nebude vzájemně bít se stimulací,tak nevěděl,prý je to novinka a ještě nedokáže říct.je to další zásah do organismu.Tak si to mám nechat projít hlavou.Mám zase o čem přemýšlet. ![]()
Ahojky zoičo já teda nevím ale myslím si že furt něco zkoušejí.Ale je to jen můj názor.Asi byh do toho nešla.No nevím je to těžké.
Jo a chtěla jsem se tě zeptat na papíry pro pojištovnu k IVF jsi dostala v Polance od doktora nebo se to žádá přímo v pojištovně.Děkuji za odpověd.Krásný den přeji. ![]()
ahoj,nevím přesně co jsou to za viry,ale pokud to nemají vyzkoušené,tak bych do toho nešla.
No každopádně do toho můžu jít kdykoli a né zrovna teď, kdy bude mé tělo dostávat dávky hormónů.Stejně ještě nebyly ani výsledky těch HP virů (dělali mi nějaký spešl odběr).Rozhodující budou výsledky a pak můžu uvažovat,co dále.
Elbicažádost na pojišťovnu (jsem u 205tky) posílali přímo v Polance.Mě jen informovali, že mi to pojišťovna schválila.
ahoj holky, taky chodím do Fertimedu do Polanky. Mám před svým prvním IVF a budu mít druhý dlouhý protokol. od 1 DC stříkám Synarel a 9 DC což je zítra budu mít kontrolu a zřejmě už nafasuju Puregon
Ahojky holky,
Zoiča mně pozvala k vám do diskuze, tak nakuji a doufám, že sem tam můžu taky přidat nějaký příspěvek a taky i něco poradit, když budu vědět. Mně čeká už 3.IVF, chodím taky do Polanky a jsem od pondělka na Synarelu… tak jako i některé z vás!
Trošku mně to udivuje, jiné holky, z jiných diskuzí mně na to upozorňovali, že najeli na nějaký jednotný systém, dlouhý protokol-Synarel-Puregon, punkce,…
Ale bylo mi vysvětleno, že si dělali nějaký průzkum, že jsou lepší výsledky, tak snad budou mít pravdu! ![]()
Tak zatím papa a pěkný večer.
Ahojky holky, tak jsme se tu pěkně sešly, všechny synarel, dlouhý protokol…jak psala Lenka, asi je to nějaký mustr.Raději po tom nebudu pátrat, už tak mám hlavu jako balon ![]()
Kyno tak ať dnešní kontrola dopadne dobře a výsledek nám písni!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.