Fertimed Polanka

180
29.8.10 22:27

FERTIMED Polanka

Ahojky všem! Zakládám novou diskusi nejen pro návštěvníky centra Fertimed v Polance. Chtěla bych se podělit a získat informace o tomto centru, jeho postupech, vašich pocitech. Já jsem před svou první stimulací IVF. Stále se to posouvá a brnká mi to na nervech. Budu ráda, když se připojíte a vše společně probereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
30.8.10 08:53

A

Příspěvek upraven 06.07.12 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.8.10 14:48

Ajka a Domi, no nevím jak dlouho to v Polance funguje.Začátkem léta jsem začala hledat centra v blízkosti Ovy.Našla jsem gyncentrum, které mi doporučovala moje gynekoložka a pak kolegyně přišla s Fertimedem v Polance. Na diskuzích jsem neslyšela moc chvály na gyncentrum, tak jsme zkusily Polanku.Zatím jsme na začátku,ale od 16.6. kdy jsme měli vstupní pohovor jsem toho absolvovala docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
31.8.10 10:16

ahoj holky,já jezdím též do Fertimedu,ale v Olomouci.Doktoři i sestřičky jsou velmi příjemní.Zítra mě čeká první IUI-trošku nervy pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
31.8.10 13:24

ahoj beruska29,nám nebyla IUI vzhledem mému věku doporučena.V Olmíku jsem byla v létě na hysteroskopii a bylo to tam příjemné.Operovala mě dr. Koutná,příjemná i sestřičky byly fajn. Zítra budu držet pěstičky i palečky. tak zatím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
2.9.10 10:10

ahoj zoiča,včera mi odložili o měsíc,vše bylo ok,ale v laboratoři brzdí partnerův jeden výsledek,tak musíme čekat,To je příjemná doktorka.Už mám vyčerpané ultrazvuky přes pojištovnu,tak si je hradím sama.Tobě budu též držet palce,at vám to dobře dopadne.zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.9.10 23:28

Ahoj holky,taky jezdím do Polanky mám za sebou IUI nezdařené a ted mě čeká IVF.Tak se snad zadaří.Holky jak na vás působí docent.Sobek.Mám s ním příští týden opět pohovor a příjde mi takovej divnej.Je to asi jen můj pocit.
Sestřičky jsou příjemné a paní doktorka taky.
Tak přeji všem at se zadaří,hodně štěstíčka :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
3.9.10 08:49

ahoj,taky mi přišel takovej divnéj,občas prohodil něco co pro něj bylo vtipné,ale pro nás ne.Nějak jsem mu občas v tom pohovoru nerozuměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.9.10 12:08

Ahoj holky, včera jsme na KO dostala sprej synarel a 1DC si ho začnu stříkat,9DC kontrola + odběr který je nutný před punkcí vajíček (i s manželem).jestli bude vše OK,tak si vyberu další hormony a začnu stimulovat,pak budu chodit na utz jak rostou.No jen jak to píšu se mi chvěje žaludek.Vůbec nechápu,proč když máme 8 letou dceru se nám druhé mimi nedaří.Nějak mi to hlava nebere.
Jinak včera při kontrole asistoval doc. Sobek (je tam toiž nová dr.,tak jí kouká pod ruce) a přišel zase s novinkou, že bych se měla nechat naočkovat proti HP virům.Když jsem se ho zeptala,jestli se to nebude vzájemně bít se stimulací,tak nevěděl,prý je to novinka a ještě nedokáže říct.je to další zásah do organismu.Tak si to mám nechat projít hlavou.Mám zase o čem přemýšlet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.9.10 12:16

Ahojky zoičo já teda nevím ale myslím si že furt něco zkoušejí.Ale je to jen můj názor.Asi byh do toho nešla.No nevím je to těžké.
Jo a chtěla jsem se tě zeptat na papíry pro pojištovnu k IVF jsi dostala v Polance od doktora nebo se to žádá přímo v pojištovně.Děkuji za odpověd.Krásný den přeji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
3.9.10 12:17

ahoj,nevím přesně co jsou to za viry,ale pokud to nemají vyzkoušené,tak bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.9.10 12:22

No každopádně do toho můžu jít kdykoli a né zrovna teď, kdy bude mé tělo dostávat dávky hormónů.Stejně ještě nebyly ani výsledky těch HP virů (dělali mi nějaký spešl odběr).Rozhodující budou výsledky a pak můžu uvažovat,co dále.
Elbicažádost na pojišťovnu (jsem u 205tky) posílali přímo v Polance.Mě jen informovali, že mi to pojišťovna schválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.9.10 15:51

ahoj holky, taky chodím do Fertimedu do Polanky. Mám před svým prvním IVF a budu mít druhý dlouhý protokol. od 1 DC stříkám Synarel a 9 DC což je zítra budu mít kontrolu a zřejmě už nafasuju Puregon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.9.10 20:25

Ahojky holky,
Zoiča mně pozvala k vám do diskuze, tak nakuji a doufám, že sem tam můžu taky přidat nějaký příspěvek a taky i něco poradit, když budu vědět. Mně čeká už 3.IVF, chodím taky do Polanky a jsem od pondělka na Synarelu… tak jako i některé z vás!
Trošku mně to udivuje, jiné holky, z jiných diskuzí mně na to upozorňovali, že najeli na nějaký jednotný systém, dlouhý protokol-Synarel-Puregon, punkce,…
Ale bylo mi vysvětleno, že si dělali nějaký průzkum, že jsou lepší výsledky, tak snad budou mít pravdu! :palec:
Tak zatím papa a pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.9.10 10:59

Ahojky holky, tak jsme se tu pěkně sešly, všechny synarel, dlouhý protokol…jak psala Lenka, asi je to nějaký mustr.Raději po tom nebudu pátrat, už tak mám hlavu jako balon :-D
Kyno tak ať dnešní kontrola dopadne dobře a výsledek nám písni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.