Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,Jsem 9 dní po ET dvou prý kvalitních 120 h starých embriek,měla jsem a asi mám hyperstymulák,Cítím se už lépe.Potíže nemám,Léky beru Estrofem,Prednisou a Utrogestan.Bolí mě prsa.A teplota je 37,4 Ale to asi může být Utrogestanem.Myslíte že je velká šance?sebojim,,,asi jako každá …kdy jste si dělali testík atak?Mám jít na krev ted v pátek alemám nutkání udělat test..děkuju za odpovědi všem,Jinak jsembyla v Pronatalu v Karlových Varech. ![]()
Ahojky, tak myslím, že to vypadá nadějně, ale jistotu ti dá test a hlavně krev.
Hyperstimulák je i u zvyšujícího se HCG. Taky jsem měla…
Test bát tebou bych si udělala třeba ve středu, to už by něco vidět mělo být, pokud budeš 11 den po ET ( bez dne zavádění embrií ).
Držím palce ![]()
Děkuju moc…hyper už tušili pri stimulaci.S testíkem počkám.Ikdyž jsou to muka … ![]()
9.tý den už sem měla //…dýl jsem to prostě nevydržela ![]()
i kdy byla slabá,byla tam ![]()
Nooo to je krásný já jsem 9 dnes,,,ach jo já sem tak nervozníííí
![]()
Petra2829 píše:
Jinak Vám se zadařilo?kde jsi byla??
Gennet Praha.
JInak kukni na metřík ![]()
Já nevim kde,,Je to tu pro mě jak španělská vesnice.A jinak jsem si dělala testík,Mno samo že negativní.. ![]()
Nevěš hlavu, tak vydrž. A nemáš tam po limitu ducha? Koukni se znova.
Ale ani tak bych hlavu nevěšela. Dělala jsem si test 11. nebo 12. den a čárka byla, ale taky ne moc silná. Nebo si počkej na krev, to bude jistota.
Jinak metřík mám v podpidu, vždy pod tím, co napíšu.
Pod názvem diskuse, když se podíváš, josu čtyři popisy a mezi mina i zobrazovat podpisy. Asi to máš vypnuté. Tak na to klikni a mělo by se ti to zobrazit.
Je tam, že se zadařilo a jsem 24.tt
Jé to je fakt krásný moc gratuluji!!!
!Já to tady vyzkoumám,,,!!!Ještě hlavu nevěším ještě ne…Ale i tak zklamání vždy bolí…Jinak nemám nic ani po limitu je tam jedna čistá čárka..... ![]()
Ahoj holky ja 4den ET chci se jen zeptat co jste delali jenom jste odpocivali nebo chodili do prace
Ahoj holky ja 4den ET chci se jen zeptat co jste delali jenom jste odpocivali nebo chodili do prace @lenous
@Makec ahoj,já tenkrát chodila do práce. Těhotenství si nevyležiš. Ale samozřejmě záleží jakou práci máš. Hodně štěstí.
@Petra2829 jeste bych se chtela zeptat 25.9 v pondeli mi zavedli embrio v patek jsem mela dostat menstruaci ale zacala jen spinit i dalsi dny co to znamena? Prisla jsem o miminko? Testik si mam delat az v sobotu coz je jeste dlouho a ja se bojim ![]()
@Makec ahoj, ja treba u ivf byla hned od transeru doma.. do prace dojizdi a mam tam celkem stres tak jsem byla doma ale bohuzel to nevyslo. Ted me ceka 2 IVF. A co se tyce spineni, tak ty muzes spinit ale z me zkusenosti co ja mam tak spineni znamenalo vzdy prichod ms
Ale drzim palce. A nechala sis zavest jedno nebo dve embrya?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.