RE: Po IVF

7907
16.8.10 21:17

RE: Po IVF

Ahoj holky,Jsem 9 dní po ET dvou prý kvalitních 120 h starých embriek,měla jsem a asi mám hyperstymulák,Cítím se už lépe.Potíže nemám,Léky beru Estrofem,Prednisou a Utrogestan.Bolí mě prsa.A teplota je 37,4 Ale to asi může být Utrogestanem.Myslíte že je velká šance?sebojim,,,asi jako každá …kdy jste si dělali testík atak?Mám jít na krev ted v pátek alemám nutkání udělat test..děkuju za odpovědi všem,Jinak jsembyla v Pronatalu v Karlových Varech. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9592
16.8.10 21:24

Ahojky, tak myslím, že to vypadá nadějně, ale jistotu ti dá test a hlavně krev.

Hyperstimulák je i u zvyšujícího se HCG. Taky jsem měla…
Test bát tebou bych si udělala třeba ve středu, to už by něco vidět mělo být, pokud budeš 11 den po ET ( bez dne zavádění embrií ).
Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.8.10 21:28

Děkuju moc…hyper už tušili pri stimulaci.S testíkem počkám.Ikdyž jsou to muka … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.8.10 21:30

Jinak Vám se zadařilo?kde jsi byla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
16.8.10 21:50

9.tý den už sem měla //…dýl jsem to prostě nevydržela :mrgreen:
i kdy byla slabá,byla tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.8.10 21:58

Nooo to je krásný já jsem 9 dnes,,,ach jo já sem tak nervozníííí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
16.8.10 22:16
Petra2829 píše:
Jinak Vám se zadařilo?kde jsi byla??

Gennet Praha.
JInak kukni na metřík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
17.8.10 09:58

Já nevim kde,,Je to tu pro mě jak španělská vesnice.A jinak jsem si dělala testík,Mno samo že negativní.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
17.8.10 10:06

Nevěš hlavu, tak vydrž. A nemáš tam po limitu ducha? Koukni se znova.
Ale ani tak bych hlavu nevěšela. Dělala jsem si test 11. nebo 12. den a čárka byla, ale taky ne moc silná. Nebo si počkej na krev, to bude jistota.

Jinak metřík mám v podpidu, vždy pod tím, co napíšu.

Pod názvem diskuse, když se podíváš, josu čtyři popisy a mezi mina i zobrazovat podpisy. Asi to máš vypnuté. Tak na to klikni a mělo by se ti to zobrazit.

Je tam, že se zadařilo a jsem 24.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
17.8.10 10:14

Jé to je fakt krásný moc gratuluji!!! :kytka: :kytka: !Já to tady vyzkoumám,,,!!!Ještě hlavu nevěším ještě ne…Ale i tak zklamání vždy bolí…Jinak nemám nic ani po limitu je tam jedna čistá čárka..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.9.17 16:32

Ahoj holky ja 4den ET chci se jen zeptat co jste delali jenom jste odpocivali nebo chodili do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.9.17 16:34

Ahoj holky ja 4den ET chci se jen zeptat co jste delali jenom jste odpocivali nebo chodili do prace @lenous

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
1.10.17 06:53

@Makec ahoj,já tenkrát chodila do práce. Těhotenství si nevyležiš. Ale samozřejmě záleží jakou práci máš. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.10.17 06:56

@Petra2829 jeste bych se chtela zeptat 25.9 v pondeli mi zavedli embrio v patek jsem mela dostat menstruaci ale zacala jen spinit i dalsi dny co to znamena? Prisla jsem o miminko? Testik si mam delat az v sobotu coz je jeste dlouho a ja se bojim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
16.10.17 22:01

@Makec ahoj, ja treba u ivf byla hned od transeru doma.. do prace dojizdi a mam tam celkem stres tak jsem byla doma ale bohuzel to nevyslo. Ted me ceka 2 IVF. A co se tyce spineni, tak ty muzes spinit ale z me zkusenosti co ja mam tak spineni znamenalo vzdy prichod ms :? Ale drzim palce. A nechala sis zavest jedno nebo dve embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.