Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj vsem, mela bych jsme po prvnim neuspechu IVF a ted nas poslali na imunologicke a geneticke vysetreni, chci se zeptat zda nekdo nevi co tosi vysetreni bnasi, plati se za nej, jak dlouho se ceka na vysledky? Chodim do Natalartu Plzen. Dekuju
@Rene28 ahojky. Nam delali genetiku hned pri prvni navsteve CARu. Vysledky byly skoro po ctyrech tydnech. Neplatili jsme nic. U nas je ale problem v pritelovi - ma azoospermii. Rozhodli jsme se tedy pro darce. V srpnu a zari jsem podstoupila IUI s darcovskym spermatem. Neuspesne… Rozhodla jsem se tedy pro kontrolu pruchodnosti vejcovodu a hysteroskopii. Tu jsem podstoupila ve ctvrtek, ale po narkoze mi bylo sdeleno, ze pouze laparoskopicky zkontrolovali bricho, nalez normalni a u hysteroskopie ze nejspise nasli 2 polypy (vysledky budou ve ctvrtek). Tudiz jsme se rozhodli, ze podstoupime IVF.. Jak dlouho jsi cekala na schvaleni IVF od pojistovny?? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.