Stimulace před IVF srpen 2010

180
9.8.10 12:13

Stimulace před IVF srpen 2010

Ahojky holky, v srpnu mě čeká stimulace před 1.IVF. Navštěvujeme Fertimed v Polance. Přijďte si povykládat. :kytka:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
joanee
9.8.10 12:28

Je ahojky do fertasu jsem chodila taky jsou tam docela fajn,tak jestli se chces na cokoliv zeptat…

• Citovat
  • Upravit
21353
9.8.10 12:53

Katko - já momentálně už stimuluji na IVF :-). Už víš, čím budeš stimulovat ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprska
9.8.10 13:12

AHOJKY,TAKY MĚ BRZY ČEKÁ A PŘIPRAVUJI SE NA IVF.MÁM Z TOHO DOCELA STRACH A JAK JE TO VŠE ČASOVĚ NÁROČNÉ?DÍKY PETULA :wink:

• Citovat
  • Upravit
paprska
9.8.10 13:12

AHOJKY,TAKY MĚ BRZY ČEKÁ A PŘIPRAVUJI SE NA IVF.MÁM Z TOHO DOCELA STRACH A JAK JE TO VŠE ČASOVĚ NÁROČNÉ?DÍKY PETULA :wink:

• Citovat
  • Upravit
21353
9.8.10 13:23

Peťo - náročné je to především na nervy. Tolikrát se k těhotenství přiblížíš, stačí jen kousek. Pak když to nevyjde, tak to bolí. :-( Časově náročné jsou jen UTZ kontroly v průběhu stimulace, ale občas něco vyjde i na víkend, takže se to dá skloubit s prací.
Finančně je to náročné podle toho jaké léky vyberete s lékařem a jaké služby na víc potřebujete, které nehradí ZP.
Ale všechno tohle se dá zvládnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
9.8.10 14:23

ahoj holky, mě IVF čeká v září (doufám) :-) moc se těším, ale také pořádně nevím co mě čeká, jak dlouho se přesně stimuluje do kterého dne a pak přenos embryií atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
9.8.10 14:30

Miki - neboj, já si pamatuji, když jsem četla, že stimuluje Villa z Psychiky snažilky a jak mi to přišlo šílený. Jak se v tom všem vyzná, jak ví kdy co dělat, kdy co bude apod. No a už jsem v tom skoro profík. Hlavně v CARu všechno vysvětlí a nic se nemůže propást, všechno naplánují a řeknou včas co a jak bude.
Jinak stimulační protokoly jsou dva druhy - dlouhý a krátký. Takže těžko říct jak dlouho se bude stimulovat.
ET(embryotransfer) je v rozmezí 48-120h po oplození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.8.10 14:31

ahoj joanee, už jsem ti dnes psala, tak kukni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.8.10 14:34

VeKo, ještě nevím, 16.8. jdu na KO, teď momentálně beru norethisteron 1tab/3×denně, po kontrole se snad rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.8.10 14:40

Miki, já taky nevím jaký protokol mě čeká, jsem z toho kapánek nervózní, ať něco neprošvihnu nebo nepopletu. Tak jak budu v pondělí 16.8. vědět víc, hend to tady písnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
9.8.10 14:44

Katko - neboj nic nepropásneš, fakt se to dá zvládnout v pohodě :-)
I když nervozita je přirozená. Jde o velkou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.8.10 14:46

VeKo,ještě jsem se chtěla zeptat, jestli si injekce aplikuješ sama nebo si je necháváš píchat??A doplácela si něco? Mám za sebou hysteroskopii, hydrolaparoskopii. Vše OK a sourozenec pro dceru nám nejde :cry: Ješte nevíme, kde je problém.
Ještě jednu technickou, to co se ukazuje pod čarou si můžu kde nastavit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanee
9.8.10 14:48

zoico,kam jsi mi psala,nejak to nemuzunajit :-( dik

• Citovat
  • Upravit
180
9.8.10 14:51

joanee, odpověď na diskuzi „začátek dlouhého protokolu“. Jsem nováček, tak nevím, jestli odpovídám správně, ještě se tu tak neorientuji. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.