Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.8.10 19:55

Děkuji za přání, Markisku a Zoičo! jsem na Tomášově ve Zlíně. Pokračování seriálu Hyperstimulák: teď mi tam to šplouchající břicho napíchli (zatím to má na mojí stupnici bolesti jasnou desítku) a odcucli skoro litr a půl vody…To byla úleva! Mohla jsem se vznášet. Vím, jak by se cítil Tycho de Brahe, kdyby to tehdá stihl na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
20.8.10 10:16

Divoženko
snad ti to brzy přejde a budeš se moc těšit na // na testíku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
20.8.10 11:53

Ahoj holky, tak už mám za sebou 3 injekce a zatím nic necítím. Skoro se bojím, že to nefunguje :o)
Divnoženko, to co píšeš mě docela děsí! Dělali mi už punkci ledasčeho, ale břicho … :-?
kdy ti to začlo?
zoičo, myslím na tebe! dej vědět, jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
20.8.10 15:15

Marti
to je dobře, že ti nic není, mám dobré vyhlídky, taky budu mít Gonal. :mrgreen: Máš injekce nebo pero?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
20.8.10 15:17

Marti
kdy jdeš na KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
23.8.10 10:17

Ahojky, tak jsem dnes byla na kontrolnim UZ a vyfasovala jsem další injekkce Cetrotide, které si mám píchat současně s Gonalem. Gonal mám pero, ale tohle už je normální injekce, tak mám docela strach, jestli si to zvládnu píchnout :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
23.8.10 10:19

Markisku, koukám, že máš to samé! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
23.8.10 16:38

ahoj holky, tak jsem byla dnes na punkci cysty, která mi bohužel po injekci nepraskla. bylo to bez narkózy, nic příjemného snad to splní svůj účel. ve čt 26.8. kontrola, možná už začnu stimulovat. holky, platíte za utz?? mě řekli, že mám nárok jen na 3 utz čtvrtletně, už jsem 2× platila 200,–.ve čt při kontrole další utz a jak mi budou sledovat při stimulaci folíky, to je taky utz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
23.8.10 21:00

Marti
jj mám to samé :-) Pokud mi nedorazí MS zítra, tak bych měla začít stimulovat, jakmile dorazí :-) Jestli chápete :-o Pokud totiž dorazí zítra, vycházela by KO 9.DC na 1.9. a vzhledem k tomu, že nám syn jde poprvé do školy, tak bychom to o měsíc posunuli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
23.8.10 21:01

Zoičo
snad bude vše OK a ty budeš moci začít simulovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
24.8.10 09:04

ahoj holky!
tak jsem si včera poprvé píchla ten Cetrotide a byla to teda síla! docela dlouho jsem se odhodlávala, ale nakonec to píchnutí nic nebylo, ale potom …
naštěstí holky tady na diskuzi mi poradili, že nemám používat ty desinfekční tampony, co jsou v tom balení, ale i tak mě to svědilo a docela i bolelo
sestra v car mi to naštěstí říkala, jinak bych asi vyšilovala co se dějě, a taky mi poradila, že to mám ledovat a to pomohlo!
takže držím pěsti do vaší stimulace :-)
Zoičo, já teda za utz nikdy nic neplatila a ani jsem nic takového neslyšela, a ten car co chodíš je soukromý? možná by to mohlo být tím :?:
držím pěsti, ať cysta zmizí a můžeš začít! :palec:
markisku, asi to člověk bere jinak, když už nějaké to dítko má, já bych to nevydržela čekat další měsíc! :-) i tak jsem musela kvůli tý cystě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.8.10 11:43

1. ivf

Ahoj holky,
můžu se k vám připojit?
Už jde u mě do „tuhýho“, tak hledám spřízněné duše. Od 17.8. stimuluju Gonalem pak ještě Cetrotide a zítra spouštím Ovitrellem. Takže jsem na tom obdobně jako Marti32. Doufám, že se všem „snažilkám“ daří.
Marti32 - můžu se zeptat, kdy jdeš na OPU a jak jsi na tom s folikuly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.8.10 13:14

ahoj Holky je tady nějak mrtvo, pište své poznatky ze stimulky,ať jsme všechny informované. Já si na tu svoji zase počkám.Na kontrole mi našli po punkci cysty zase krevní sraženinu,tak se bude týden čekat na její vstřebání,pokračuji v užívání norethisteronu (už zobu 3tí krabičku).Jsem už docela nervózní.Na kontrole odcházelo tolik holšin se stimulačními léky a mě bylo smutno. Jak mám být potom v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.10 14:20
Marti32 píše: … …Divnoženko, to co píšeš mě docela děsí! Dělali mi už punkci ledasčeho, ale břicho … :-?
kdy ti to začlo?
zoičo, myslím na tebe! dej vědět, jak jsi dopadla!

Mě to začalo hned ve čtvrtek, po puncki oocytů - jak to mělo přestat bolet do 6 hodin, tak to spíš postupně sílilo a břicho se mi pomalu nafukovalo. V pondělí mi dělali transfer jednoho embryjka, a varovali, že se to může ještě zhoršit. Tehdy mi řekli, že mám v břichu odhadem něco přes půl litru volné tekutiny…ve středu ráno jsem už šla do mdlob, bylo mi na zvracení, tak honem taxík do CARu, a tam mi odsáli litr a tři deci…a pak už mi bylo dobře. Bylo to dost nepříjemné, ale od pátku jsem na tom byla už zase dobře. Teď se jen bojím, že se za takových bojových podmínek embryjko nechytlo - cítím se, jak kdyby měla přijít MS. Uvidíme v pondělí, jdu na testy.

Příspěvek upraven 27.08.10 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
27.8.10 14:21

ahoj holky!
zoičo, to mě mrzí, ale neboj dočkáš se! já se taky dočkala a teď mám ještě větší nervy než předtím! :-D
sluníčko, já taky zítra spouštím otrivellem :-) na OPU jdu v pondělí, co ty?
dnes jsem byla zase na utz a mám tak 7 možná i víc folíků
jeden je velký a ten možná praskne, ale další se prý potřebují ještě trochu vyklubat, proto jdu v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.