Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky! Tak jsem to dostala dřív než jsem čekala, takže zítra začínám stimulovat! ![]()
ahojky holky, tak za chvíli odjíždím do polanky na KO, tak večer nebo zítra písnu, jak jsem pořídila. ![]()
Ahojky holky
já začínám stimulovat příští týden, út. st. jestli MS přijde dle očekávání ![]()
Zoičo, držím pěsti!
Mám injekce Gonalu, tak zítra budu poprvé píchat ![]()
Markýsku, moc nerozumín tomu, co máš v podpisu. 1 klučíka už máš a teď jdeš po 27. na IVF???
Marti
1 klučíka mám
v podpisu ti mám míněno tak že 27.cyklus snažení přirozeně jdu na ICSI
Jdeme na první IVF-ICSI
Gonal nám taky ![]()
aha ![]()
já myslela, že začnu až koncem tohoto týdne, ale nějak se to dostavilo dřív!
minulý měsíc jsem měla cystu, tak se to asi trochu rozhodilo
no jsem docela ráda, všechny léky jsem už měla doma a aspoň ubyde trochu čekání!
ahoj holky, tak jsem včera byla na kontrole, joanee byl tam ml. dr. sobek, utz mi dělal dlouhou dobu a výsledek, našel mi cystu, předepsal nějakou injekci na prasknutí cysty, dal další balení norethisteronu a v pátek 20.8. další kontrola.
Ahoj holky, tak mi implantovali jednoho malého vetřelca, za 14 dní uvidíme, jestli se mu u mě zalíbilo…jinak slabý hyperstimulační syndrom, břicho mi šplouchá vodou a chodím v předklonu
jsem na nemocenské a užívám si volno…Držím palce všem stimulantkám!
Divoženko
přeji, abys měla za dva týdny na testíku dvě krásné tlustice
Kam chodíš do CARu?
Marti jak jde píchání gonalu? To máš v tom peru nebo klasické injekce? A jak ti léčili tu cystu co si měla min.měsíc?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.