PRONATAL, GEST NEBO GENNET?

17521
22.7.10 21:13

PRONATAL, GEST NEBO GENNET?

Ahoj ženy, moc bych vás prosila o radu kam jít na třetí IVF? Váhám mezi CAR Pronatal, Gest nebo Gennet, vše Praha. Byla jste tam některá, jak se k vám chovali, jaké vám udělali vyšetření? Mám za sebou dvě neúspěšné IVF a nechci zůstávat ve svém CARu, nemám z poslední návštěvy dobré zkušenosti a prostě tam mám smůlu. Udělali mi zatím jen imunošku a to až když jsem si o ní dvakrát řekla, tak nejsem spokojená s péči. Poraďte mi, prosím, klidně přímo i jméno doktora s kterým jste byla spokojená.Mockrát vám děkuji všem za pomoc a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
gaboraj
28.7.10 15:01

Gennet

Ahoj jezdíme s manželem už 2 roky do Gennetu a mám smíšené pocity a zážitky.Jsme po 1.IVF s nedokončeným těhotenstvím v 10týdnu,1× inseminace neuspěšná,2× stimulace bez odezvy.V Gennetu jsou na nás milí,ochotní.. ale už se nám stalo že nám 2× ztratili kartu,zapsali diagnozu jiné paní se stejným příjmením( a to jsme sdělili rodné číslo),začli mě stimulovat na 2.IVF s cystou s tím že to nevadí a pak mě to právě kvůli cystě zrušili.Byli jsme u 4 doktorů v Gennetu a každý nám říká ohledně diagnoz a stimulačních dávkách něco jiného.Momentálně jsme oba z toho zmatení a asi už i naštvaní.

• Citovat
  • Upravit
17521
3.8.10 22:54

Ahoj,tak to jsme si mysleli,že jsme smolaři,ale na vas asi nemáme.To je absolutní šlendriján a neprofesionalita.To by si pak mohli splest i vajička…Tak tam bych v životě už nešla a stěžovali si na vedení.Měli by ti alespoň ten zkažený pokus s cystou uhradit a udělat nový zdarma…Ten systém víc doktorů na pacienta je k ničemu,ja slyšela doktorku jak se hádá s tou druhou,nechtělo se jí dělat transfery..blbej pocit ,když na něj čekáš a máš být v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pajunišelka
12.3.13 14:10

Ahoj, já jsem byla včera poprvé v Pronatalu, a přístup byl vynikající. Nevim ajk to bude pokračovat, co všechno budeme muset ješte podstoupit, ale jak říkám zkus to tam. My jsme šli také na doporučení od lékaře a taky od známých kteří mají jen ty nejlepší zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
34
10.10.14 13:28

Není rozdíl

Gennet a Gest má společné zaměstnace jen vedení je jiné.
Zatím jsem se byla zeptat jen na pár věcí v Gennet a dle kolegyně a google vidím, že MUDr. Brandejská(a možná další) pracuje na 4 a více klinikách zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.10.14 13:35

Já jsem spokojená v Gennetu. Již přes 5 let, chodím k Brandejské, jen mimořádně pokud, ma třeba dovolenou, tak na načasovaný UTZ k jinému lékaři.
A určitě vím, že Mudr. Brandejská nepracuje na jiné klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.