Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21353
9.8.10 15:02

Zoičo - injekce co se píchají podkožně jsem si vždycky aplikovala sama do břicha. Když mám svalovky do zadku, tak manžel, když není doma, tak všemožný známí nebo pohotovost.
Doplácela jsem cca od 2.000,– - 5.000,– ale to bylo za léky které se podávají v peru. Může být i levnější verze ne tak pohodlně aplikovaných injekcí, záleží na domluvě s doktorem.
To pod čarou je podpis a nastaví se v nastavení :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanee
9.8.10 15:19

https://www.emimino.cz/…okolu-43591/
Tady to neni,myslelas nekde jinde jeste?

• Citovat
  • Upravit
180
10.8.10 11:04

10.8.

VeKoahojky, tak zítra tě čeká UTZ, tak držím pěsti. Jak teda často se chodí při stimulaci na UTZ a na kdy máš plánovaný odběr vajíček??****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
10.8.10 11:09

:mavam:
Jinak holky od soboty beru norethisteron 3× denně, bolí mě prsa a i když to mám jako upomínku v mobilu, tak se bojím, že si tbl zapomenu vzít.
Chtěla bych pozvat do diskuze další holčiny, abychom mohly vše probrat. Chlapy to moc nebaví se bavit furt/pořád dokola o vajíčkách a spermiích, však to znáte :-) Tak jen směle vstupte!!! Docela bych tu uvítala někoho, kdo navštěvuje ferťas v polance a je před stimulací. Najde se někdo??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
10.8.10 12:10

Ještě prosím o radu, co zamená, když v mojich diskuzích bliká oko?? :nevim: Myslela jsem, že přišla nová zpráva do diskuze, ale to se nepotvrdilo. Díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.8.10 14:40

Zoičo - na UTZ se jde tak 5-7den stimulace, a pak podle potřeby do OPU tak obden. OPU je okolo 12-14DC (záleží, fakt jsme každá jiná, beru to podle sebe).
Já měla teď UTZ 6.den stimulace a zíta to bude 10.den stimulace. OPU počítám tak v so-po, uvidíme.
Jinak oko vážně znamená nový příspěvek do diskuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.10 12:42

Ahoj holky, mě čeká odběr vajíček zítra ráno a v pondělí, pokud budou OK, nativ IVF. Včera jsem si píchla Pregnyl a je blbě od žaludku a ráno jsem se trochu motala - máte s tím některá podobné zkušenosti? Byla to první aplikace, tak nevím. :nevim: Stimulovala jsem Merionalem inj. do břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.10 10:07

Ahoj, já jsem teprve před stimulací, tak ti asi neporadím. Určitě dej vědět jak to dopadlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
12.8.10 15:49

Ahoj holky, přidávám se taky k vám! :-) Mám začít stimulovat příští týden, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá! Pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.8.10 07:29

Ahoj Marti, tak to jsme na tom úplně stejně. Taky si napnutá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
13.8.10 11:50

Ahoj Zoičo, to teda jsem!!! Snažím se brát to jen jako pokus a moc od toho neočekávat, ale moc to nejde :o) Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.8.10 12:02

Nápodobně, ale už nejsem nejmladší. Pořád netušíme, kde je problém. :-( očekávat bychom měli aspoň jedno mimi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
13.8.10 12:05

a kolik ti je, jestli se můžu zeptat, mě je 32 jak jsi asi pochopila z mého Nick :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.8.10 12:10

no mám to pod čarou, jestli se ti to tede ukazuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanee
16.8.10 07:55

Ahojky zoici,tak jak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.