Fertimed Polanka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
14.10.10 17:46

nováček :)

Zdravím holky,
můžu se připojit do Vaší diskuse? Zatím jsem v této branži úplný nováček, ale bohužel to takhle nezustane, včera nám můj gynekolog potvridil, že s výsledky přitelova spermiogramu, je naší jedinou šancí asistovaná reprodukce :cry: :evil: Takže sbírám info, co a jak a vybíráme centra, kam půjdem. Přítel nás už sice objednal do Ovy k Lachčinovi, ale jak to tady od včerejška studuju a vidím ty komentáře ostravského Gyncentra, tak myslím tu schůzku zruším. Zvláště poté, co jsem zjistila, že je centrum i ve Frýdku Místku a v Polance…takže lačně hltám Vaše komentáře o Polance a mám radost, že jsou tu pozitivní ohlasy :dance: že třeba ta naše budoucí anabáze nebude taková hrůza, jak všichni píšou o Ostravě. Z toho mě fakt včera jímala hrůza… :-(
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.10.10 05:24

Peti, tady je celkem mrtvo, přiď k nám do této diskuze, tam je nás plno, jak z Fertimedu, tak z Gyncentr.. :-D https://www.emimino.cz/…-2010-47339/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.6.11 19:54

fertimed

ahojky muzu se k vam pridat do diskuze? chtela bych se zeptat na fertimed polanka ?? byla jsem v gyncentru u dr.cermaka a uz tam nikdy nejdu :pocitac: mate s tim nejake zkusenosti? a proto chci zkusit fertimed. dekuji za odpoved ewule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
21.6.11 20:49

Ahojky Ewulko, pojď na diskuzi Fertimed Polanka nad Odrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.6.11 20:52

ahojky Kaculinko tu nova prosim te jak se tam dostanu? nejak to neumim. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
21.6.11 21:01

Ewulko kukni do diskuse - centra asistované reprodukce a ten druhý fertimed :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.9.17 17:20

Hruza

Ahoj holky, po 1,5 roce jsme s celým fertimedem skoncili. Mohu jen doporučit at si necháte ofotit každý papír a všechny informace ktere podepíšete. Ať se pak nedivite. A mýt psa v laboratoři určitě není ok a fluktuace sester a laborantek je otřesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.