Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím holky,
můžu se připojit do Vaší diskuse? Zatím jsem v této branži úplný nováček, ale bohužel to takhle nezustane, včera nám můj gynekolog potvridil, že s výsledky přitelova spermiogramu, je naší jedinou šancí asistovaná reprodukce
Takže sbírám info, co a jak a vybíráme centra, kam půjdem. Přítel nás už sice objednal do Ovy k Lachčinovi, ale jak to tady od včerejška studuju a vidím ty komentáře ostravského Gyncentra, tak myslím tu schůzku zruším. Zvláště poté, co jsem zjistila, že je centrum i ve Frýdku Místku a v Polance…takže lačně hltám Vaše komentáře o Polance a mám radost, že jsou tu pozitivní ohlasy
že třeba ta naše budoucí anabáze nebude taková hrůza, jak všichni píšou o Ostravě. Z toho mě fakt včera jímala hrůza… ![]()
Petra
Peti, tady je celkem mrtvo, přiď k nám do této diskuze, tam je nás plno, jak z Fertimedu, tak z Gyncentr..
https://www.emimino.cz/…-2010-47339/
ahojky muzu se k vam pridat do diskuze? chtela bych se zeptat na fertimed polanka ?? byla jsem v gyncentru u dr.cermaka a uz tam nikdy nejdu
mate s tim nejake zkusenosti? a proto chci zkusit fertimed. dekuji za odpoved ewule ![]()
ahojky Kaculinko tu nova prosim te jak se tam dostanu? nejak to neumim. ![]()
Ewulko kukni do diskuse - centra asistované reprodukce a ten druhý fertimed ![]()
Ahoj holky, po 1,5 roce jsme s celým fertimedem skoncili. Mohu jen doporučit at si necháte ofotit každý papír a všechny informace ktere podepíšete. Ať se pak nedivite. A mýt psa v laboratoři určitě není ok a fluktuace sester a laborantek je otřesné.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď