Fertimed Polanka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
9.9.10 20:47

Ahojky,
tak už mám taky konečně objednanou Ko a 15.9. budu zase o něco chytřejší, dostanu injekce a hurá do píchání… :lol:
Zoičo, zajímalo by mně, co to tam zase mají za výmysl s tím očkováním!!! Mně Dr. nic neříkal a už teď vím, že bych do toho určo nešla!!! Jen zkouší, z lidí tahat prachy, asi tak nějak to vidím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.9.10 21:35

Leni já to očkování teď odsunula na druhou kolej, kdybych měla všechno řešit, tak má hlavu jako balón. V budoucnu budu o tom uvažovat, ale stejně, výsledky jsem ještě neměla, tak nevím jestli tam bylo vše OK nebo jak :roll: .
Jinak jsem objednaná taky na středu, ale už v 9h.Jestli se přihodí, to co předminule, tak bychom se teoreticky mohly potkat.Byla jsem objednaná na 9:15 a nějaká operace se protáhla a všechny jsme tam čekaly a strávila jsem tam skoro 4 hoďky.Nebylo parkovací místo, místo v čekárně, no nic příjemného.
Co říkáte holky na ten sraz Leni, Elbi, Ali?
Tak zase zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.9.10 22:23

Ahojte holky, docela vám zavidím že se u vas už něco dějě.Já jsem nějaká nervozní co vůbec bude.Já jdu na kontrolu 17.9.Jinak mi doktor napsal minervu,tak ji odedneška beru.mám opět cystu tak snad do kontroly zmizne.Tak se mějte krásně a hlavně se opatrujte. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.9.10 07:57

Ahojky všem,
holky co se to teď děje s těma cystama,je vás teď tolik, když jsem byla na Ko, potkala jsem tam svoji bývalou spolužačku, ta taky po minervě měla cystu, tak ji byla odsát, známa, co taky chodí do Fertimedu, měla cystu, ale po synarelu.. Úplně mám z toho strach..!!!
Zoičo.. cože??? 8-o 8-o 8-o 4hod??? Tak to bych asi nedala a kdybych tam byla s manžou, tak ten by to nedala na 1000% a odelši bychom.. 8-o
To jsem tam ještě zažívala, když tam byl Dr.Jaroš! Byl moc dobrý, díky něho tam bylo lidí a lidí, jenže taky odešel, takže teď je to celkem v pohodě, berou mně na čas a je to jen chvilička, jindy to bývaly minimálně 1-2hoďky čekání.. :zed: o nervy!!!

Elbi, neboj, všechno má svůj čas a taky se dočkáš!!! Já chtěla na 3.IVF už v dubnu, jen jsem cítila, že na to ještě nejsem připravená, že to prostě ještě nejde a posunula jsem to na září.. Čas tak letí… a už začínám pomalu stimulku!!! Uvidíš, ani se nenadáš a budeš taky pěkně stimulovat,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
10.9.10 15:13

ahoj holky,já jezdím do Fertimedu v Olomouci a chci se zeptat co vymýšlejí za očkování? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
10.9.10 15:24

Ahojek. My jezdili do Fertimedu v OL v r.2003-2004. Mám za sebou několik IUI, 2 IVF a třetí s darovaným vajíčkem (prý mám genetickou poruchu) …Nakonec bez úspěchu.

Dnes mám 3 děti v pěstounce, vloni jsem porodila svoji vlastní holčičku - mimochodem…otěhotněla jsem přirozeně…no a letos znovu :wink:

Co se Fertimedu týče…tehdy jsem byla spokojená, byli milí. Dnes vím, že mi špatně hodnotili výsledky, abych si nechala udělat IVF s darovaným vajíčkem. Když jsem totiž otěhotněla předloni přirozeně, moje dr.mi nechala udělat genetiku znovu a zjistilo se, že žádnou poruchu nemám, jak mi naopak řekli v OL. Takže asi tak. Mé pocity jsou nyní k Fertimedu docela smíšené - asi jde jen o prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
10.9.10 15:37

tak to ti gratuluji,slyšela jsem i negativní postřehy i od kamarádky.My máme všechny testy dobré,jen spermiogram je špatnější,ale to nám řekla i doktorka v Prostějově.4ekámě první IUI tento měsíc.Jezdím 3měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
10.9.10 17:24
beruska29 píše:
tak to ti gratuluji,slyšela jsem i negativní postřehy i od kamarádky.My máme všechny testy dobré,jen spermiogram je špatnější,ale to nám řekla i doktorka v Prostějově.4ekámě první IUI tento měsíc.Jezdím 3měsíce

Tak to držím palečky. Mě hned první IUI vyšlo…ale v 8.tt.jsem potratila. To fertimed neovlivní. Ale IUI je podle mě dost přirozený způsob oplodnění. bylo by fajn, kdyby to vyšlo po něm a nemusela jsi podstupovat ty hormonální sračky. Já během roku léčby nabrala dobrých 25 kg, začaly mi padat vlasy, apod. Dohromady jsem se dala asi až tak 4 roky po ukončení léčby. není to sranda.
Jinak spermiogram jsme měli taky blbý…jen kolem 18 mil. A krom toho měl manžel ještě další dvě poruchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
14.9.10 15:19

Ahoj Danmaj,já doufám že skončíme jen u IUI.A druhé mimi se ti už narodilo nebo máš před porodem?Jinak ti k dětičkám moc gratuluji a obdivuji,jak jich tolik zvládáš. :potlesk: Máme jen špatnější spermiogram 18-19mil.Až to budu mít za sebou,tak se ti ozvu cca 14dní.Zatím se měj krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daki
21.9.10 17:15

Ahoj holky,tak tahle diskuze mi jde zrovna do rány.Nikdy jsem tohle neřešila.První dítko se povedlo přesně po roce snažení za pomocí clostylbegytu a utrogestanu,ale teď se snažíme 18měsíců,2× jsme zkusili nasadit closták a nic vzhledem k tomu,že cykly mám jak se jim zachce spíš nemám,tak jsem se dneska vydala k Dr po 65dnech od poslední MS a řekl mi,že už má vše vyčerpáno a musí se na mě podívat v Caru :-( on teda posílá do Brna do unicy,ale slyšela jsem,že tam jsou docela drazí a je to celkem daleko a tak procházím net a vidím Fertimed olomouc a dokonce pracoviště polanka :-) Tak mě to potěšilo a zjišťuju celkové info,jsou příjemní jaký přístup mají,postup atd.Jsem ze Studénky.Takže když mi někdo napíše celkový dojem a reference budu ráda kuju a jestli nevadí,že se vtěrnu budu ještě radši :dance:

• Citovat
  • Upravit
180
22.9.10 10:52

Ahoj Daki, vítáme tě u nás :hug:Já můžu písat jen za sebe,já vybírala mezi gyncentrem v Ově nebo FErimed v Polance.Kolegyně v práci mi doporučila Polanku,tak jsme byli 16.6. na vstupním pohovoru,kde nám dr.vysvětlil jaké jsou možnosti,inseminace, IVF atp.Pak mě prohlédl a doporučil hysteroskopii a hydrolaparoskopii,jelikož jsem žádné takové vyšetření nepodstoupila.Musel zjistit,jestli neni problém v průchodnosti a nebo něčem jiném.Pak nám brali krev na genetiku,imunologii,mě na hormonální profil,manžel dával sperma a pak se čeká na výsledky a může se začít. V mém případě s IVF.Právě stimuluji a v so nebo neděli mě čeká punkce vajíček (OPU).
Byli jsme 2× v Olomouci, na genetickém pohovoru a na tom zákroku,ale protože to bylo o prázdninách,jinak na kontroly i OPU a ET se už provádí v Polance.
Taky dobré reference jsem četla na Reprofit v Brně, ale vzhledem k častějším návštěvám hlavně při stimulaci bych zvolila centrum, které máš dostupné.
Kdyby si měla další otázky, neváhej a klidně piš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daki
22.9.10 11:02

Ahoj Zoičo,po přečtení pár diskuzí jsem nakonec teď volala do Reprofitu taky mají pobočku v OL a byla jsem hodně mile překvapená,tak uvidím nemusím hned využít první centrum žejo :-D ale jak říkám stejně si myslím,že každý bude mít své pro a proti a do toho OL to taky nemáme tak daleko máme tchánovce v Přerově,takže tam býváme často a do OL to je chvilka.Děkuji ti za odpověď a držím palce ať se to povede :wink: jo a můžu mít jeden štouravý dotaz?když jdeš přímo na IVF kolik vás to vychází cca finančně pokud nechceš nemusíš mi odpovídat já jen ať mám trochu představu

• Citovat
  • Upravit
180
22.9.10 11:17

Daki, záleží jestli je centrum soukromé.Každé by mělo mít ceník.Já platím za kažkou kontrolu 60,–kč, když vyčerpáš ultrazvuk, který je hrazený pojišťovnou 4× za čtvrtletí a max. 7× ročně,tak se platí 200,–.Dále doplácíš za hormóny při stimulaci,nás to stálo cca 5.500,– a další nehrazené pojišťovnou jako ICSI,AH.To zatím nevím kolik stojí. Anestézie při OPU,cca 500,–.
Tak asi tak.
Přeji hodně úspěchů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daki
22.9.10 11:23

díky já vím,že se to liší jestli je to soukromník nebo státní no uvidíme jak to tam na nás bude působit.Zrovna jsem se bavila s mamkou,že si vzala číslo na tu polanku,že tam mají v práci teď 2 odběry na profil :-D Tak hlavně ať se vám zadaří.Podle mého Dr to nebude nějaká trága u nás a já si to taky myslím,ale hold jako když není Ms a po 65dnech cyklu mám stále nizounkou sliznici,tak asi to OK úplně není a my už jsme všechno vyčerpali co on může nabídnout jo kromě HA na upravení cyklu,ale to jsem odmítla,když se snažíme o mimi :cert:

• Citovat
  • Upravit
51
4.10.10 20:39

Zdravím všechny :-) :-) ,tak jsem se už dočkala.Cystu mi odsály,teda ta bolest byla šílená ale mám to za sebou.Při další kontrole jsem dostala sprej Synarel.Takže začínám.

Zoičo chtěla jsem se zeptat jestli víš,jak dlouho budeš užívat ten sprej a co injekce jak je snášíš.
Příští týden jdu na kontrolu tak bych je měla dostat.Začínám bejt z toho nějaká nervozní uvidíme.
Mějte se krásně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.