Morava ktere Centrum (CAR)

340
30.8.10 09:51

Morava ktere Centrum (CAR)

Ahojek, prosím o radu, zkušenosti. Které centrum v oblasti JHM, Olomoucký, Zlínský kraj(Brno,Prostějov,Olomouc atd.) jsou dobrá. Kdo kde byl spokojený. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
30.8.10 10:03

AHoj Anuso, já bych volila být tebou Reprofit. Já jsem byla velmi spokojená!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.8.10 10:08

Ahojky ,tak já jsem sice z OPAVY ale dojíždím do Brna do Repromedy a taky nemužu říct ani slovo,paní doktorka Hromadová je výborná,ochotná,a to já ji furt kladu nějaké otázky :mrgreen: :mrgreen: a vždycky zodpoví,jinak o výsledku zatím nemužu mluvit,OPU mě čeká asi další pondělí,takže tak,ale byla jsem v UNICE chvíli a přešla jsem a jsem za to ráda :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3307
30.8.10 10:08

Já byla 2× Fertimed Olomouc,mevyšlo mám to teda ani jednou,ale na péči si stěžovat nemůžu.Vím že jsou dobří i ve Zlíně-kamarádka tam otěhotněla 2×,ale přístup prý nic moc a drahé.Asi styl: Zaplaťte a naschle-to vím jen z doslechu,vlastní zkušonost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.8.10 10:55

Ahoj holky, děkuji moc za info. My se musíme rozhodnout v září do kterého centra jít. Ale vůbec si nevím rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
30.8.10 12:22

Anuso za mě FN Olmik,mám od tama obě děti a ceny super.Ale je to nemocnice a prostředí tomu odpovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
30.8.10 22:08

Ahoj, já jsem zrovna teď v „pařátech“ Repromedy v Brně a jsem velice spokojená. Pan doktor Fisher je moc milý a setřičky a veškerý personál také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
31.8.10 10:12

ahoj Jana.já jezdím též do Olmika,ale do Fertimedu.Zítr mě čeká první IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
31.8.10 10:46

Děkuji, já se právě rozhoduji mezi Repromedou a Heliosem co se týká Brna. A ostatní centra v jiných městech moc neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
31.8.10 10:51

Já jsem z Prostějova,tady žádné centrum není.bylo nám nabídnuto bud Brno nebo Olomouc,tak jsme se rozhodly pro Olomouc,zatím jsem tu spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
31.8.10 10:56
JJ Fišer je taky super,ale já většinou chodím k Hromadové :palec:,jak si daleko? já ted stimuluju a zítra jdu na druhý UTZ,tak jsem zvědavá :think: :think: :lol: ,Ale jsou tam fáákt příjemní,jen jednou jsem narazila na sestřičku,kterou bych už podruhé teda vidět nemusela :mrgreen: ,ale to je v každém centu i klinice :mrgreen: asi se tehdy jen španě vyspinkala :mrgreen:
lemaz píše:
Ahoj, já jsem zrovna teď v „pařátech“ Repromedy v Brně a jsem velice spokojená. Pan doktor Fisher je moc milý a setřičky a veškerý personál také.
  • Citovat
  • Upravit
340
31.8.10 10:59

Já jsem z Vyškova, takže mě je jedno kam budu dojíždět. V Brně mám doktorku, ta mi samozřejmě doporučuje centra v Brně. Ale slyšela jsem, že hodně lidí jezdí do Olomouce a myslím že i Zlín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.8.10 18:48

Anuso - možná tady bude mít někdo jiný nároz, ale musím ti napsat, co mi řekl můj doktor přes čípek v nemocnici U milosrdných bratří. Když jsem se ho ptala, jaké Car, tak mi Helios razantně zakázal, protože jim tam na sálech končí spousta ženských, kterým něco zmršili. Určitě se něco nepovede i v Repromedě, ale prý z Heliosu je toho nejvíc.

to Natulaa - já mám dlouhý protokol. Od 20.9. si začínám píchat Puregon. Držím ti palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
1.9.10 12:20

Lemaz-dík za info. Na 90% jsem pro Repromedu. Ale mám z toho všeho strach. Počkáme co nám přinese či nepřinese září a v říjnu hurá do Repromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.11.10 23:40

Já můžu doporučit Repromedu :-)
Všichni OK…Dr.Hromadovásupééér :potlesk:
V květnu 09 první návštěva-červen:stimulace-červenec zavedení 1 embrya a teď má Ellinka už skoro 9 měsíců :potlesk:
Mají perfektní(jedno z nejlepších) PGD a výborné výsledky IVF… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.