Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
POkud ti do toho můžu kecat, tak určitě ne Zlín. Nezajímá je ani tak problém jaký máš, ale spíš obsah tvé peněženky.
já pokud změním CAR ve Zlíně, tak to bude Repromeda. Názory mě jenom utvrzují ![]()
Ahoj, o tomto CAR slyším poprvé…můžeš mi napsat nějaké své zkušenosti? Já chodím do fertimedu, jsem po 1. IVF (neúspěšném) a na jaře jdu na 2. IVF - také fertimed, pokud to nevýjde ani podruhé, tak asi budu chtít změnit CAR a do Gyncentra jít nechci!
Děkuji za informace..
holmes píše:
Zkuste www.eurofertil.cz v Ostravě!!
Eurofertil začína na 100% jet až od ledna… teď v prosinci dělají jen nějaká vyšetření, my tam jdeme na spermiogram
já co jen vím tak v něm má prsty můj gynekolog z fulneku ![]()
ahoj holky,ja jsem byla 2× na uspesnem IVF v Heliosu a nemuzu jen chvalit a chvalit ![]()
Ahojky!Já teda za sebe jsem byla ve Zlíně velice spokojená.Jak s přístupem doktorů,tak i sester!
Ano, centrum jako takové rozjíždí 100% provoz v lednu 2011, každopádně pracují tam prima a profi lidé
Překvapilo mě, kolik informací poskytují na svých www, i když ty se asi právě teď taky dobudovávají, protože některé odkazy ještě nejsou plně funkční…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.