Morava ktere Centrum (CAR)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
27.11.10 11:49

POkud ti do toho můžu kecat, tak určitě ne Zlín. Nezajímá je ani tak problém jaký máš, ale spíš obsah tvé peněženky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
27.11.10 22:32

já pokud změním CAR ve Zlíně, tak to bude Repromeda. Názory mě jenom utvrzují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
10.12.10 10:56

Ahoj, o tomto CAR slyším poprvé…můžeš mi napsat nějaké své zkušenosti? Já chodím do fertimedu, jsem po 1. IVF (neúspěšném) a na jaře jdu na 2. IVF - také fertimed, pokud to nevýjde ani podruhé, tak asi budu chtít změnit CAR a do Gyncentra jít nechci!
Děkuji za informace..

holmes píše:
Zkuste www.eurofertil.cz v Ostravě!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.12.10 19:37

Eurofertil začína na 100% jet až od ledna… teď v prosinci dělají jen nějaká vyšetření, my tam jdeme na spermiogram :-) já co jen vím tak v něm má prsty můj gynekolog z fulneku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.10 10:01

ahoj holky,ja jsem byla 2× na uspesnem IVF v Heliosu a nemuzu jen chvalit a chvalit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
12.12.10 17:47

Ahojky!Já teda za sebe jsem byla ve Zlíně velice spokojená.Jak s přístupem doktorů,tak i sester!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
holmes
14.12.10 13:14

Ano, centrum jako takové rozjíždí 100% provoz v lednu 2011, každopádně pracují tam prima a profi lidé :) Překvapilo mě, kolik informací poskytují na svých www, i když ty se asi právě teď taky dobudovávají, protože některé odkazy ještě nejsou plně funkční…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.