homeofficeprace.cz zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.12.22 13:51

https://homeofficeprace.cz/ zkušenosti

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s tímto serverem (https://homeofficeprace.cz)? Případně jaké? Nikde žádná adresa, v podpisu e-mailu sice mají adresu, ale tam zase neodpovídá PSČ.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
16.12.22 18:15

Tady si s dovolením sednu.
Zkušenost nemám, ale psala jsem 4×, jednou mi odepsali, že jsem v pořadí a pak už se nikdy neozvali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.12.22 20:23

Já u nich našla jednu jednorázovou práci na zpracování databáze, od té doby také nic. Komunikace byla delší než bych čekala. Omlouvali se, prý mají přes 1000 kandidátu na jednu pozici. Ale jinak fungují dobře, vyplaceno opravdu hned po splnění úkolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.23 12:47

Obnovuji toto téma, máte někdo zkušenosti? Pravidelně odepisuji, ale nikdy nepřišla žádná odpověď. Když přidají nové pozice, tak mi chodí e-mail, na který jsem reagovala a pán mi napsal, že to řeší… Jinak pořád nic, pozice mají vypsané pořád stejné.

• Citovat
  • Upravit
53
21.11.23 17:13

Zdravím všechny, máte nějaké nové informace ohledně zkušeností s tímto webem?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
19.7.24 13:46

Zdravím, někdo nějaké nové zkusšenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
21.7.24 16:06
@Smudlinka01 píše: Více

Nezdá se tam extra živo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.9.24 14:00

reakce

@H-anča Ahoj Hani, mohla bys mi prosím poslat telefon (nebo i @Loloj1 na personalistu z té stránky homeofficeprace.cz ? Ráda bych tam zavolala. Vrátil se mi totiž e-mail, který jsem tam psala, že prý mají plnou schránku. Předpokládám, že telefon na sebe uváděli, když vám na vaše maily odpověděli. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat